Taktiska inköpare till Combitech i Linköping

Vi söker just nu konsulter inom taktiskt inköp för omgående och kommande behov hos våra kunder. Inom dessa områden kan ett uppdrag innebära ansvar för att säkra leveranser antingen till projekt eller verksamhetens inköpsbehov genom bästa kostnad, leveranstid & kvalité.

Din roll som Taktisk inköpare

I rollen som taktisk inköpare är arbetsuppgifterna ecempelvis följande: driva förhandlingar, orderbevakning, claimhantering, leverantörsutveckling, kostnadseffektiv försörjning, koordinering, agera inköpsrepresentant i projekt, driva förbättringsprojekt och ge support till verksamheten kring metodik, hållbarhet och analys. Uppdragens karaktär och längd kan variera men innebär företrädesvis att du arbetar på plats hos våra kunder med uppdrag i deras linjeorganisation eller deras projekt.

Genom din erfarenhet, din kompetens och ditt nätverk bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet. Du ingår också i interna utbyten och nätverk på Combitech för att bidra till vår gemensamma utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskole/civilingenjör eller dig som har gått inköpsutbildning och har relevant erfarenhet. Du har förmåga att snabbt komma in i nya förutsättningar och kontexter och kan agera pragmatiskt med stor ansvarskänsla för processer och resultat. Vi förutsätter att du trivs i tvärfunktionella sammanhang och har en god förmåga att uttrycka dig i en teknisk kontext på både svenska och engelska.

En bakgrund inom tillverkningsindustrin i områdena elektronik, mekanik- eller flygindustri med erfarenhet av komplexa system och avancerade produkter är meriterande men inte ett krav. Det är en fördel med erfarenhet från olika affärssystem (t ex IFS, SAP), MPS samt Business Intelligence-system. De aktuella uppdragen är i första hand i en kommersiell kontext men erfarenhet av offentlig upphandling kan vara meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är utåtriktad och lyhörd med förmåga att personligt och affärsmässigt skapa goda kontakter och förtroendebaserade relationer. Vi värdesätter en vana att arbeta metodiskt med långsiktig målmedvetenhet och uthållighet samt en mycket god kommunikationsförmåga.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
 

Kom & gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.   

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!  

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!