Systemutvecklare till Combitech i Västerås/Eskilstuna

Nu söker vi dig som vill utvecklas hos oss, med oss och i C#, Python eller Java. Har du driv och ett intresse av systemutveckling, så har vi spännande uppdrag till dig! Vi tror på framtiden och brinner för att skapa hållbar nytta för människor, företag och samhället. Som konsulter på Combitech har vi kul tillsammans och växer tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Allt för att bidra till en bättre och tryggare värld. Utveckling som gör skillnad! Vill du vara med på vår resa? 

Din roll som Systemutvecklare 

Ta nu chansen och sök till Combitechs enhet i Västerås/Eskilstuna. Just nu söker vi flertalet nya kollegor inom systemutveckling, till spännande projekt både in-house och ute hos kund. Våra kunder finns främst inom försvarsindustrin, transport- och industrisektorn vilket gör att uppdragen är långa, stabila och tekniskt avancerade, vilket ställer höga krav på säkerhet och tillgänglighet i det vi utvecklar, så är vi inte i framkant, är vi efter.  

Som Systemutvecklare är du med och designar och utvecklar datorsystem med utgångspunkt i att realisera våra kunders behov/krav med hjälp av tekniska lösningar genom systemering. Du är med och säkerställer att systemen lever upp till de krav som ställts ur både kvalitets- och prestandaperspektiv. 

Det finns inte något färdigt projekt som du ska in i, utan ditt uppdrag försöker vi skräddarsy åt dig, tillsammans med dig baserat på dina kunskaper 

 

 

Vem är du? 

Vi söker dig som är nyfiken på konsultrollen och vill utvecklas tillsammans med oss. Genom din tidigare arbetslivserfarenhet har du blivit vass på ditt primära programmeringsspråk, vilket kommer verifieras via kodprov.

Vi tror även att du har erfarenhet av agila arbetsmetoder, som Scrum och/eller Kanban. 

För oss på Combitech är dina personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen, nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du är inte rädd för nya utmaningar, har en positiv inställning och tar egna initiativ. Du tycker att det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt och förstår vikten av en bra kundrelation.  

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag. 

Kom och gör skillnad 

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in  våra karriärsidor!