Systemutvecklare till Combitech i Västerås och Eskilstuna

Ta chansen och sök till Combitechs enhet i Västerås/Eskilstuna där vi söker flertalet experter som brinner för systemutveckling, till spännande projekt både in-house och externt. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant samtidigt som du får möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Systemutvecklare

I rollen som systemutvecklare kommer du att arbeta spännande projekt både in-house och i team ute hos våra kunder. Uppdragen är i samarbete med våra kunder som främst finns inom försvarsindustrin, transport- och industrisektorn vilket ställer höga krav på säkerhet och tillgänglighet i det vi utvecklar. Detta innebär kort att - är vi inte i framkant, är vi efter.

Som systemutvecklare designar och utvecklar du datorsystem med utgångspunkt i att realisera våra kunders behov/krav med hjälp av tekniska lösningar genom systemering. Då säkerhet är viktigt för oss på Combitech innebär det att det ingår i din roll att vara a jour med det senaste inom utveckling av säkra IT-system. Du kommer att arbeta med utveckling i någpt eller några av de programmeringsspråk som du har kunskap inom, exempelvis Java, C++, C# eller Pyton.

Hos oss på Combitech får du chansen att arbeta i teknikens framkant samtidigt som du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder frihet i arbetet för att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt starka och kunniga team!

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken på konsultrollen och vill utvecklas tillsammans med oss. Som systemutvecklare har du relevant utbildningsbakgrund samt något/några års arbetslivserfarenhet av att jobba med ditt/dina primära utvecklingsspråk. Vi söker dig som har kunskap i minst ett av programmeringsspråken Java, C++, C# eller Pyton, om du kan flera är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera ramverk så som Azure, GCP eller AWS.

Om du kommit i kontakt med agila arbetsmetoder såsåm Scrum och/eller Kanban så kan det vara användbart i denna roll.

För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Då konsultrollen innebär kundkontakter är det viktigt att du trivs i en roll med olika kontaktytor samt att nya utmaningar och variation är något som är motiverande för dig. Om du tycker att det är inspirerande att lösa problem och vara en del i teknikutvecklingen så tror vi att du kommer trivas i denna roll.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker efter sista ansökningsdag. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad​

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!