Systemutvecklare sökes till Combitech Växjö

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.


 

DIN ROLL SOM SYSTEMUTVECKLARE

Som systemutvecklare hos oss på Combitech i Växjö kommer du att ha en omväxlande roll, med stora möjligheter att vara med och forma samt påverka ditt arbete.

Du kan vara med och utveckla våra egna produkter tillsammans med kollegor i inhouse-team. Du kan också arbeta åt våra kunder i deras team, antingen i våra lokaler eller i deras. Du kan variera över tid beroende på var du befinner dig i livet. Ibland är trygghet och långsiktighet viktigt och ibland är variation och utmaning viktigt. Vi erbjuder alla dessa inom ramen för samma anställning.

Våra kunder sträcker sig från försvaret, genom försvarsindustrin till myndigheter och privata företag.

Vi levererar alltifrån stödsystem till flygplan, krypteringsmaskiner till försvaret, inbyggd mjukvara till industrikunder och produkter som med hjälp av drönare och AI hittar skadedrabbad skog.

Med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.

VAD DU KAN TILLFÖRA

Du är nyfiken på konsultrollen och lockas av den variationsmöjlighet som erbjuds. Problemlösning kommer naturligt för dig! Vi söker dig som vill utvecklas och som gärna använder teknik för att förbättra processer och lösa problem.

Du har några års erfarenhet inom något av följande områden: Java, .Net, C++ eller C. Du har utbildning inom datateknik, elektroteknik eller motsvarande.

Vi jobbar med agila arbetssätt såsom Scrum eller Kanban. Du behöver kunna prata svenska och engelska obehindrat.


Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning och eventuellt registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
 

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

_____________________________________________________________________________