Systemutvecklare inom ATM till combitech

Vill du vara med och utveckla våra lösningar inom Air Traffic Management (ATM). Vi jobbar aktivt med att utveckla vår produktfamilj inom ATM genom att aktivt identifiera nya affärsmöjligheter och expandera mot nya kunder. Vi söker dig som vill jobba nära våra kunder, förstå deras behov och bidra till att lösa deras utmaningar. Kunderna återfinns både på den svenska och internationella marknaden.

Din roll som utvecklare

Fokus är att fortsätta att vidareutveckla och nyutveckla våra befintliga lösningar. Du kommer att få skaffa dig en djup kunskap om de produkter som är huvudfokus.

Arbetsuppgifterna inkluderar systemutveckling, kravhantering, konfigurationshantering, leveranskontroller med mera men även en stor del kontakter med kunder i samband med utbildningar och leveranser.

Du kommer att bli en del av ett utvecklingsteam som arbetar för att skapa de bästa lösningarna till våra kunder.

Tjänsteort är i första hand Hässleholm/Kristianstad. Tjänsteresor inom och utom riket förekommer.

Vem är du?

För att lyckas krävs det att du har god kunskap i agil systemutveckling. Vi har höga målsättningar inom Combitech de kommande åren. Vi söker därför dig som vill vara med och jobba tillsammans med oss för att förverkliga dessa. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi söker dig som har ett brinnande intresse för att skapa långsiktiga relationer och förstår vikten av att sätta kundens behov i centrum.

Egenskaper såsom idérikedom, framåtanda och en vilja till samspel är viktiga för att lyckas hos oss. Samtidigt är det viktigt att du har ett inre driv och kan arbeta självständigt.

För att lyckas i rollen är det en fördel om du har erfarenhet av följande verktyg och tekniker: ASP.Net, C#, Microsoft .NET, Microsoft Internet Information Services (IIS), WCF, Windows, Visual Studio, WPF, XML, Xamarin, UWP, Android och Java.

Produkterna är främst kopplade till väder, ledning och säkerhet inom flygplatser, flygtrafikledning och flyg. Erfarenhet från dessa områden är meriterande, men inget krav

Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!