Systemutvecklare för produktutveckling och samhällskritiska kundlösningar till Växjö och Linköping

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi utvecklar och supporterar komplexa, verksamhetskritiska system inom området samhällssäkerhet och eftermarknad. Vi arbetar nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Genom att använda den senaste tekniken så vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor och även bidra till ett säkrare och mer hållbart samhälle. Vill du vara med på vår resa?

Din roll som systemutvecklare inom web, app och produktutveckling

Som systemutvecklare kommer du att vara med och utveckla och supportera olika lösningar som både används för att öka säkerheten i samhället och för att supportera våra kunders produkter på eftermarknaden. Som systemutvecklare kommer du att arbeta i en kreativ arbetsmiljö tillsammans med drivna och likasinnade medarbetare.

Du kommer jobba i team och vara delaktig i våra kunders digitala resa mot ett mer hållbart och säkert samhälle. Utifrån dina intressen och önskemål kommer rollen att utvecklas tillsammans med din personliga utveckling. För den som vill finns möjlighet att arbeta både med kundanpassade lösningar samt utveckling av vår egen produkt Uptime. Hos oss får du verkligen möjlighet att jobba i olika projekt och att testa olika roller! Samarbete och åtagande är viktiga ledord för oss.

Placeringsort är Växjö eller Linköping.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildningsbakgrund inom programmering, systemutveckling eller motsvarande. Du är en person som verkligen gillar att arbeta med systemutveckling och ser möjligheter, är driven, kreativ och gillar problemlösning. Du har erfarenhet av .NET och primära plattformar är Windows, Webb och iOS/Android. Exempel på ramverk och tekniker som används är NHibernate (Microsoft SQL), gRPC, WPF samt React. Vi ser med fördel att du har arbetat några år inom IT industrin med utveckling. Meriterande är erfarenheter av produktutveckling, Usability, IT-säkerhet och integrationsprojekt.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du gillar att arbeta med människor och hitta kreativa lösningar på de problem som dyker upp längs vägen. Vi tror att du är självgående och vill lära dig nya saker. Du är också hjälpsam och delar gärna med dig av din kunskap så andra kan växa.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!