Systemutvecklare - Stöd till Försvarsmakten

På Combitech vill vi att du i din vardag ska ha möjlighet att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar personlig och professionell utveckling samt värnar om trygghet och balans i livet.

Din roll som Systemutvecklare

Vårt projekt, Ledinfo SE, består idag av ca 25 personer placerade i Växjö, Helsingborg och Stockholm. Vi är i dag i ett skede där vi expanderar och vill därför förstärka teamet med fler systemutvecklare. Rollen innebär att du kommer arbeta i projekt mot Försvarsmaktens (FM) lednings- och kommunikationssystem och därmed bidra till att göra skillnad på riktigt.

Som systemutvecklare blir du en del av ett tajt och drivet utvecklingsteam med stort fokus på ständiga förbättringar. Teamet består av åtta personer och är familjärt och trevligt. Utvecklingsteamet arbetar tillsammans med ett informationsproduktionsteam för att förse FM med den information de behöver till sina olika system.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att arbeta och bidra i ett team. Du tycker om innovativa lösningar och att driva produkterna och utvecklingsprocesserna framåt.

Vi ser att du har några års erfarenhet av .Net, C#, SQL och även goda kunskaper inom OOP och agila utvecklingsmetoder. Du har utbildning inom datateknik eller motsvarande. Meriterande är även kunskaper om FM och hög säkerhetsmedvetenhet.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!