Systemtestare - inom 5G

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet

Din roll som systemtestare

Vi är ett team som ansvarar för systemtest av 5G system som utvecklas i ”inhouse” projekt på Combitech. Uppgifterna innefattar att definiera, automatisera och utföra testning av nya 5G funktioner på systemnivå i kompletta mobilsystem. Arbetsuppgifterna kräver tät kontakt med systemutvecklare för att säkerställa att alla funktioner och systemprestanda uppfyller slutkundernas krav. En viktig del är att automatisera testningen genom att utveckla testfall i färdigdefinierade testramverk där testfallen skrivs i Java och Python. I arbetet ingår ibland slutverifiering på plats i kundinstallationer utomlands, vilket ger viktig feedback till våra systemutvecklare samt värdefulla personliga erfarenheter.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är kreativ, har intresse för systemtest och att utveckla automatiska testfall samt har förmåga att förstå komplexa system. Du har stort teknikintresse och vilja att lära dig metoder och verktyg som effektiviserar systemtestning av mobilsystem. Du trivs med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper systemutvecklarna och slutkunderna med att säkerställa god kvalitet i de levererade systemen.

Lämplig utbildningsprofil är Civilingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning i Elektro, Teknisk Fysik, Datateknik eller Mekatronik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom Telecom och kommunikations teknik. Kunskap och intresse i programmering i Java och Python är meriterande.

Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!