Systems engineering manager

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.  

  

Din roll som systems engineering manager

Combitech i Örnsköldsvik och Umeå vill utöka sina team med ytterligare systemingenjörer. I det dagliga arbetet är du proaktiv samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. Du kommer att leda projektets arbete på systemnivå och ansvara för att projektets och kundens systemkrav uppfylls genom hela utvecklingsprocessen fram till verifiering. Du ansvarar för att bryta ner kundens krav på systemnivå. Leda och driva ditt delsystem mot uppsatta krav mot leverans, kvalité och ekonomiska ramar.  
I rollen har du ett nära samarbete med den tekniska projektledningen, delprojektledare, funktionsansvariga, inköp, slutkund, samt med avdelningarna för test & verifiering och ILS  

Vad kan du tillföra?

Som person bör du vara kommunikativ, kunna ta egna initiativ och gillar teknisk problemlösning. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har relevant högskoleutbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet. Kunskap och erfarenhet från fordon, försvar- eller övrig industri 

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Vi går på semester i juli och urval kommer ske i början på augusti. Välkommen till Combitech!    

 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

  

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

  

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!