Systemingenjör till Västerås/ Eskilstuna

Vi tror på framtiden och brinner för att skapa hållbar nytta för människor, företag och samhället. Som konsulter på Combitech har vi kul och växer tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Allt för att bidra till en bättre och tryggare värld. Vill du vara med på vår resa?

 

Din roll som Systemingenjör

Ta nu chansen och sök till Combitechs enhet i Västerås/Eskilstuna. Just nu söker vi flertalet experter till spännande projekt både in-house och ute hos någon av våra, inom sin bransch, världsledande kunder. Våra kunder finns främst inom försvarsindustrin, transport- och industrisektorn vilket gör att uppdragen är långa, stabila och tekniskt avancerade, vilket ställer höga krav på säkerhet och tillgänglighet.

Du kommer arbeta med utveckling/systemering av nya system, produkter och funktioner, analysera och skriva funktions- och kravspecifikationer, validera och verifiera krav. Test ingår som en viktig del i produkt-, systemutvecklingen och du kommer att ansvara för att ta fram testmetoder och testdokumentation som säkerställer att den färdiga produkten levererar enligt satta krav (kvalitet och prestanda) och verksamhetens behov.

Det finns inte något färdigt projekt som du ska in i, utan ditt uppdrag försöker vi skräddarsy åt dig, tillsammans med dig baserat på dina kunskaper och mål!

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken på konsultrollen och vill utvecklas tillsammans med oss. Du har arbetat några år och i olika miljöer, både Microsoft och Linux, arbetat med olika typer av hårdvara, såsom brandväggar/switchar, datorer, servrar och annan perifer kommunikationsutrustning.

Vi tror även att du har erfarenhet av agila arbetsmetoder, som Scrum och/eller Kanban.

För oss på Combitech är dina personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen, nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du är inte rädd för nya utmaningar, har en positiv inställning och tar egna initiativ. Du tycker att det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt och förstår vikten av en bra kundrelation.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in  våra karriärsidor!