Systemingenjör till Combitech i Stockholm

Vill du jobba med systemutveckling inom försvarsindustrin med exempelvis stridsledningssystem för fartyg, utveckling av kundanpassade landgående fordon eller utveckling av undervattensfarkoster? Combitech i Stockholm utökar sitt team och letar generalister inom systemutveckling som vill bli en del av vår verksamhet.

Din roll som Systemutvecklare

Som systemingenjör hos oss jobbar du i hela cykeln i våra kundprojekt, från konceptutveckling till integration av färdigt system. Exempel på arbetsuppgifter är nedbrytning av funktionskrav till teknik- och systemkrav, design av övergripande systemlösning samt behandla olika gränssnitt mot kringliggande system.

Rollen är inom ett av Combitechs affärsområden som heter Design och IT. Enheten består av cirka 60 kollegor, en blandning av både juniora och seniora medarbetare med olika bakgrunder. Med samarbete och kompetensutveckling skapar vi tillsammans ett inkluderande klimat där du som konsult är med och bidrar till Combitechs, och kundernas, utveckling. Vi ser idag ett ökat behov från många av våra kunder inom systemutveckling speciellt inom försvarssektorn, men enheten erbjuder även uppdrag inom flera olika branscher, såsom telekom och fordon.

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra. Vi drivs av att dela med oss av våra erfarenheter och att ta del av varandras kunskaper för att utvecklas tillsammans. Som utvecklare hos oss kommer du att ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör och har minst 7 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare eller annat närbesläktat område. Har du marin militär erfarenhet eller erfarenhet av ISO 15288 är det en stor merit.

Som person är du generalist och har gärna erfarenhet av både hård- och mjukvarusystem från olika branscher och tekniker. Du har förmågan att driva frågor mot olika målgrupper och på olika tekniska nivåer, samt förmågan att samverka med, och leda, specialister. Det är viktigt att du har en helhetssyn och förståelse för system och teknik.

Som konsult är det viktigt att du är öppen och lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Du är nyfiken och driven samt har en ambition att kontinuerligt utveckla dina kunskaper och hitta nya vägar för att uppnå dina mål. Du är en lösningsorienterad och teknikintresserad utvecklare.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.  

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!