Systemingenjör inom mekanik till Combitech i Trollhättan

På Combitech får du möjlighet att påverka människor, teknik och samhälle. I rollen som systemingenjör kommer du även att få en unik möjlighet att få en helhetsbild av de projekt du arbetar i. Vi har många spännande projekt inom försvarsindustrin där du kommer få möjlighet att göra skillnad. Hos oss får du växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.
 

Din roll som Systemingenjör inom mekanik

Du kommer att arbeta med att beskriva vilka krav de olika komponenterna som sitter i en produkt behöver uppfylla för att kundens krav avseende hela produkten ska tillgodoses. För detta kommer du att behöva bygga upp en djup förståelse för hur produkten fungerar och hur de ingående komponenterna samverkar.

Du kommer att ha många kontakter både internt och externt. Du kommer arbeta i ett team med andra systemingenjörer i tätt samarbete med konstruktörer, test- och beräkningsingenjörer. Våra kunder inom försvarsindustrin såväl som inom övrig industri ställer höga krav på samarbetsförmåga och självständighet.

Vem är du?

Vi söker dig som är självgående, framåt och utåtriktad och som har lätt för att samarbeta och lära. Du bör vara civilingenjör inom maskinteknik eller teknisk fysik eller ha en utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.

För att lyckas i din roll har du erfarenhet från komplexa produktutvecklingsprojekt, där utveckling av koncept så väl som verifiering av krav har varit en betydande del av arbetet. Du har gärna arbetat som systemingenjör/egenskapsansvarig med uppföljning av kravuppfyllnad. Har du tidigare arbetat med beräkning eller test så har du också en naturlig förståelsen för arbetsuppgifterna. 

Du bör kunna uttrycka dig väl, skriftligt och muntligt, i både svenska och engelska.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
 

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!