Systemingenjör inom DevOps till Combitech i Linköping

Sök rollen som Systemingenjör inom DevOps och Continous Integration/Continous Delivery hos oss på Combitech i Linköping!

 

 

VAD VI ERBJUDER  

På Combitech satsar vi på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör vi bland annat genom att satsa på din kompetensutveckling, göra det lätt för dig att kombinera jobbet med vardagen och andra schysta förmåner.

 

Många av våra kunder verkar i den absoluta framkanten inom sin bransch, så vi drivs av att hjälpa våra kunder att nå sina visioner för framtiden. Vill du vara med och göra bilar säkrare, försvaret starkare eller hjälpa industriföretagen på sin digitaliseringsresa?

 

 

VAD ROLLEN INNEBÄR 

Som Systemingenjör inom DevOps och Continous Integration/Continous Delivery hos oss kommer du att få jobba med att möjliggöra för teamen att bygga, integrera, leverera och konfigurationshantera system. Det gör du i nära samarbete med kunden, ute hos kunden eller via något av våra många uppdrag på Combitechs kontor.

Du kommer att tillhöra en organisation som jobbar med allt från avancerade säkerhetssystem inom bilindustrin, till alla tänkbara delar inom flygindustrin, till vår speciella satsning kring system baserade på maskininlärning.

Då vi samarbetar med många olika kunder används olika metoder och verktyg. Exempel som våra kunder jobbar med är Agil utvecklingsmetodik (ex: Bitbucket, Gerrit, Githbu, JIRA) och olika Byggverktyg (ex: Bazel, CMake, Coverity GCC, LLVM/clang, Make, QAC, SCons), CI/CD (ActiveMQ, Ansible, Artifactory, Gitlab, Jenkins, Kafka, Microservices) samt Kontainerisering (Docker, Kubernetes)

Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt uppdrag och utmaningar för dig.

 
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

 

VAD VI SÖKER 

Vi söker dig som har en analytisk förmåga och högkvalitativ medvetenhet. Du har hög motivation och en lösningsorienterad attityd, för att stärka vår leverans i kommande uppdrag. Som person tar du ansvar att både arbeta självständigt samt ta en betydande del i projektens tekniska väg framåt. Det är viktigt att ha en förmåga till helhetssyn och förståelse för system och teknik.

Du har minst en kandidatexamen i teknik, informationssystem, datavetenskap eller motsvarande. Du har arbetat med mjukvaruutveckling/systemutveckling, har programmerat i exempelvis C/C++, Groovy, Java, Python och har erfarenhet av roller som systemingenjör, systemarkitekt/mjukvaruarkitekt eller liknande.