Systemarkitekt - var med och utveckla framtidens lösningar

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi digitaliserar bland annat gruvbranschen tillsammans med LKAB, ABB, Epiroc och AB Volvo. Med nyskapande samarbeten i digitala ekosystem skapar vi framtidens gruva som är koldioxidfri, digitaliserad och autonom. Vill du vara med på vår resa?

Din roll som Systemarkitekt

Just nu söker vi dig med ett gediget teknikintresse som vill arbeta som systemarkitekt!

Som systemarkitekt ansvarar du för att ta fram den grundläggande strukturen för system, deras relationer till varandra och omgivningen samt de principer som styr deras design och utveckling. Du förväntas företräda användarens intresse och därmed se till att det är en väl fungerade design och struktur så att systemet tillhandahåller den funktionalitet som krävs för att uppfylla kravspecifikationen, garantera tillfredsställande svarstider och kunna växa i takt med belastningen.

Som systemarkitekt hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar, både hos kunder inom olika branscher men även med projekt i våra egna lokaler.

Vad kan du tillföra?

Du är ingenjör inom datavetenskap, datateknik eller liknande med arbetslivserfarenhet inom utveckling, systemering och systemarkitektur. Du har även en relativt bred erfarenhet av olika tekniker, ramverk och produkter och en förmåga till helhetssyn och förståelse för verksamhetsarkitektur. Erfarenhet av agil arbetsmetodik är meriterande.
 

För att trivas som systemarkitekt hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Samtidigt har du en förmåga att driva egna projekt och har och har ett sinne för kvalité. Vi tror att du har ett nyfiket förhållningssätt och drivs av kontinuerlig utveckling både på både ett personligt och professionellt plan.  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!