System- och mjukvaruutvecklare till Combitech i Umeå och Örnsköldsvik

Vi har ambitionen att ligga i den absoluta tekniska framkanten för att bästa sätt kunna stötta och leda våra kunder och partners i deras framtida utmaningar. Just nu söker vi en system- och mjukvaruutvecklare som vill vara med och dela vår passion och stolthet för att utveckla våra kunders förmågor att erbjuda hållbara och säkra lösningar för det framtida samhället. Hos oss får du uppdrag och utmaningar där du får möjligheten att vara ditt absolut bästa jag.

Din roll som utvecklare 

På Combitech arbetar vi kontinuerligt med att vidareutveckla våra förmågor för att möta våra kunder och partners behov. Idag finns en stor kompetens och erfarenhet inom system- och mjukvaruutveckling, men vi behöver bli ännu fler systemutvecklare till våra kontor i Örnsköldsvik och Umeå.

Som konsult på Combitech får du en attraktiv kombination av bransch- och teknikbredd, där uppdragen varierar och exempelvis omfattar utveckling av realtidskritiska inbyggda system, ledningssystem för autonoma tillämpningar, eller molnbaserade integrationslösningar. Våra uppdrag spänner ofta över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt. En nyckel i detta är en öppen och nära dialog med din närmaste chef för att hitta det som passar just för dig utifrån dina förutsättningar, önskemål och intressen. Vi kommer att med dig som ”medarbetaren i fokus” skapa dina bästa förutsättningar för långsiktig balans samt en hållbar utveckling och karriär.

Vem är du?

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör och har erfarenhet av exempelvis signal/bildbehandling, reglerteknik, machine vision eller algoritmutveckling. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i exempelvis C/C++, .NET, Java, Qt, C# eller Python och är van att arbeta med utveckling i Linux eller Windows. Vidare är det meriterande om du är bekant med olika verktyg och stödsystem såsom Git, Jenkins, Jira, Confluence och har erfarenhet av arbete enligt agila principer, exempelvis SCRUM eller Kanban. Utöver det är erfarenhet av modellbaserat arbetssätt, t.ex. med Simulink/Matlab fördelaktigt.

Vi tror att du drivs av att göra skillnad och att du är en nyfiken person som ser möjligheter i problem.  Du uppskattar att få utvecklas i en företagskultur där kompetensutveckling är viktigt samtidigt som en balans i livet värderas lika högt. Vidare tror du på kraften i att kombinera olika kompetenser för att skapa innovation, och vill ha ett jobb med både mål och mening.

tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!