Studerar du till ingenjör?

Studerar du till ingenjör och vill jobba extra och samtidigt bygga på ditt CV?

Din roll

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse främst inom logistik, maskin eller el för att jobba vid sidan om studierna

Du behöver kunna jobba minst 40 timmar/månad och under en uppstartsperiod behöver det vara inom ordinarie kontorstid. På sikt kan du själv, i samverkan med vår projektledare planera din arbetstid ganska fritt.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att insamla och bearbeta data om komponenter för sammanställning samt leverans av informationspaket. Genom analys och utredning om respektive komponent säkerställer du att tillräcklig och korrekt teknisk information anges. Komponenterna ingår i materiel som används av bl.a. Försvarsmakten och kan vara både flyg-, sjö- och markrelaterad. Även dokumentation och administration är en del av arbetsuppgifterna.

Du ingår i ett team som jobbar med liknande uppgifter och du utför arbetet självständigt med stort eget ansvar. Vissa uppgifter är rutinmässiga och andra mer varierade.

Du behärskar såväl svenska som engelska obehindrat i både tal och skrift och är van att arbeta med Officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är kommunikativ, flexibel, självständig och drivande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Då det är semestertider kan urval komma att ske efter sista ansökningsdatum.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!