Specialist inom Java-utveckling

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som utvecklare

Som specialist inom javautveckling har du en drivande roll som mjukvaruutvecklare där du medverkar i alla faser av nyutveckling och förvaltning av systemmjukvara i olika spännande uppdrag. Som en del av din tjänst ingår även bevakning av exempelvis nya metoder och produkter inom området.

Våra utvecklare jobbar i uppdrag med kunder inom många olika branscher, bland annat inom försvar, fordonsbranschen, industrin och telekom. Projekten är i de flesta fall agila projekt och arbetet sker i nära samarbete inom och utom utvecklarorganisationen. Du har ett nära samarbete med ditt team samt med beställare och användare internt.

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom datavetenskap eller motsvarande, kombinerat med minst 3 års erfarenhet av mjukvaruutveckling i Java på Linuxplattform.

Vi tror att du har vana av att jobba med komplexa system med flera användare och erfarenhet av omkringliggande system såsom JavaScript, Python, postgres och/eller containerteknologi (dockers). Har du dessutom ytterligare erfarenhet av virtuella miljöer, databasutveckling eller containerteknik är det meriterande. Vidare skriver och kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är tillmötesgående, flexibel och har en stor passion för mjukvaruutveckling. Med hjälp av din specialistkunskap gör du förnuftiga och rationella bedömningar och arbetar på tills projekt är avslutade. Du har ett nätverkande arbetssätt och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi ser också att du är ansvarstagande och ser till att arbetets resultat har bästa möjliga kvalitet. För att lyckas i din roll inspireras du av att lösa komplexa problem.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!