Snart nyexad och vill bli en del av Combitech Talent Program?

Är du nyexaminerad och har ett stort intresse för teknik? Vill du fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens absoluta framkant? Då är Combitech Talent Program något för dig! Start våren 2022 - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär!

 

Din roll inom Combitech talent Program

Combitech Talent Program är ett spännande tvåårigt program som är utformat för att ge dig en flygande start på din karriär. Nu drar vi återigen igång vårt populära program för nyutexaminerade ingenjörer! En unik möjlighet att kombinera konsultarbete och kompetensutveckling.

Du kommer bli en del av ett härligt team där gemenskap och utveckling ligger i fokus. Ingen dag är den andra lik och tillsammans med dina kollegor kommer du gemensamt och självständigt ta dig an utmanande arbetsuppgifter. Gemensamma frukostar, middagar och aktiviteter som shuffleboard och afterworks tycker vi är viktigt för samhörigheten.

I programmet ingår spännande konsultuppdrag på våra kunders och utvecklingsavdelningar samt kurser i teknik, affärsmannaskap och erfarenhetsutveckling. Tillsammans med dina erfarna kollegor på plats ges du möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samtidigt som du lär dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper. Programmet kommer att ge dig värdefulla kunskaper och erfarenheter som är värdefulla för din karriär framåt.

Variationerna av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Vi erbjuder dig en möjlighet att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, såsom projektledning, ledarskap, eller en fördjupning inom teknikrollen.

Läs mer om programmet på www.combitech.se/ctp

Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning och som nyligen eller inom en snar framtid är på väg att avsluta dina studier. Du är tekniskt driven och har en inriktning på mjukvara. Du behärskar förmodligen ett eller flera programmeringsspråk och har ett stort intresse för teknik. 

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som person kommer du med många nya idéer och du hittar lösningar på tekniska utmaningar.

Du är nyfiken och blir inspirerad av nya utmaningar och är motiverad av att arbeta i team med andra. Vi tror att du har en relationsskapande personlighet och en stark initiativförmåga. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har en inre drivkraft av att vilja utvecklas.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg på direkten! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!