Serviceingenjör/tekniker till Combitech i Karlskrona

Till Combitechs Affärsområde Critical communication i Karlskrona, söker vi nu en serviceingenjör/tekniker till enheten Naval Services & Communications. Våra kunder finns idag främst inom försvar- och försvarsindustrin men även inom skeppsvarvsindustrin, och ett av våra fokusområden är att vårda och fördjupa relationerna med våra befintliga medarbetare, kontakter och kunder.

Din roll som serviceingenjör/tekniker

Vi stödjer våra kunder med tekniskt systemstöd inom supportområdet för rätt tillförlitlighet till bästa totalekonomi i alla faser. Våra kunder återfinns främst inom den militära sektorn men även civila myndigheter och organisationer förekommer. Verksamheten innebär ofta ett nära samarbete med våra kunder/uppdragsgivare, där vi bedriver tekniska tjänster, teknisk support och kvalificerad felsökning.

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att omfatta felsökning och reparation av kommunikationssystem, förebyggande och avhjälpande underhåll, samverkan med systemansvariga för att föreslå/utföra förbättringar/modifieringar.

Arbete genomförs både på fartyg och kontoret. Du kommer främst utgå från Karlskrona men resor inom Sverige förekommer i rollen. Vi är idag ca 25 personer som arbetar på enheten på ett flertal orter.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du inneha en teknisk utbildning inom el och tele på lägst gymnasienivå eller motsvarande. Vidare har du god datorvana och förmåga att använda MS-Office, du behärskar svenska och engelska bra, både muntligt och skriftligt samt har B-Körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann och ordningsam, teknikintresserad och har förmåga att se och identifiera lösningar som bidrar till att verksamheten utvecklas och att vi förstår samt löser kundens behov. Du bör vara uppfinningsrik, både analytiskt och praktiskt lagd då arbetet omfattar felsökning och reparationer. Du har kunskaper och förmåga att felsöka på och reparera utrustning inom analog och digital elektronik.

Då rollen omfattar många kontaktytor både internt och externt, söker vi dig som är serviceinriktad och har förmågan att samarbeta och bygga förtroendefulla nätverk och relationer. 

Meriterande om du har erfarenhet och kunskap i programstyrd testutrustning och felsökning, samt erfarenhet inom avhjälpande och förebyggande underhåll. Har du tidigare erfarenhet av militära system, militär materiel – främst inom radio eller kunskap inom Försvarets sambandsmateriel, miljö- och arbetssätt är även det meriterande.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!