Service Delivery Manager till Combitech Växjö

Combitech Security Operation Centre är en växande verksamhet, både i Sverige och i Norden. Vi jobbar tight tillsammans med våra nordiska systerbolag och utvecklar kontinuerligt vårt tjänsteutbud. Nu är vi på jakt efter en Service Delivery Manager till Växjö.

Din roll som Service Delivery Manager

Verksamheten inom Combitech Security Operations Centre består bland annat av produktion av tjänster till kunder, drift och utveckling. Produktionsverksamheten genomförs i huvudsak av analyspersonal medan tjänsteproduktionen främst består av säkerhetsövervakning av kundernas infrastruktur och stöd i incidentprocessen. Varje kundleverans hålls samman av en Service Delivery Manager som har det övergripande ansvaret för att vi levererar med kvalitet till våra kunder

Som SDM har du eget kundansvar, områden som du bland annat kommer att ansvara för är; kvalitetssäkring av periodiska rapporter, ta in förändrade kundbehov, medverka i affärshanteringen såsom offertarbete, rapportering och uppföljning av kvalitetsärenden samt fungera som projektledare i implementeringsprojekt för nya kunder.  

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom IT eller IT-/informationssäkerhet, eller har motsvarade kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat med sammanhållande av IT-tjänstleverans antingen som leverantör eller kund och har goda kunskaper inom området samt standarder och best practice. Meriterande är om du även har erfarenhet från drift av IT-säkerhetslösningar, inklusive hantering av säkerhetsincidenter.

Som ansvarig kontakt mot kunderna krävs det att du kan agera kundfokuserat och affärsmässigt. Förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift är viktiga egenskaper.  Både den interna utvecklingen och implementeringen av nya kunder kräver ett stort mått av struktur och initiativkraft.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Då det är semestertider kan urval komma att ske efter sista ansökningsdatum.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security, 5G-utveckling samt morgondagens rymdelektronik.

Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!