Senior systemutvecklare med ansvar för åtagande

Vår ambition är att ligga i teknikens absoluta framkant, för att bästa kunna stötta och leda våra kunder och partners i deras framtida utmaningar. Om du vill bidra till trygghet och säkerhet i samhället genom att utveckla våra kunder och partners förmågor att erbjuda hållbara, användbara, samt säkra lösningar, för att möta utmaningarna i det framtida digitaliserade samhället, kan du vara just den vi söker! Om du vill dela vår passion och stolthet, ger vi dig uppdrag och utmaningar där du får möjligheter att vara ditt bästa jag!

Din roll som senior systemutvecklare 

Hos oss Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom systemutveckling. Som en del i att vidareutveckla våra förmågor vid våra kontor i Örnsköldsvik och Umeå söker vi dig som är en erfaren systemutvecklare och som känner att det är dags att ta nästa steg i din karriär! Hos oss kommer du att en central roll i ett utvecklingsprojekt hos en av våra kunder där du kommer att stor insyn i kundens verksamhet och teknik, för att med det som bas agera frontperson för ett eller flera utvecklingsteam, antingen plats eller via distansleverans. I din roll hos oss kommer du även att möjligheter att medverka i utvecklingen av våra egna förmågor via engagemang inom exempelvis coaching, mentorskap och teamledning. 

Som konsult Combitech får du en attraktiv kombination av bransch- och teknikbredd, där uppdragen varierar och exempelvis omfattar utveckling av realtidskritiska inbyggda system, ledningssystem för autonoma tillämpningar, eller molnbaserade integrationslösningar. Våra uppdrag spänner ofta över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design, till implementation och verifiering. 
  

Vi kommer att utveckla dig både professionellt och som person. En nyckel i detta är en öppen och nära dialog med din närmaste chef för att hitta det som passar just för dig utifrån dina förutsättningar och önskemål! Vi kommer att med dig sommedarbetaren i fokusskapa dina bästa förutsättningar för långsiktig balans samt en hållbar utveckling och karriär. 


Vem är du? 

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör och har erfarenhet av systemutveckling med fokus kritiska tillämpningar, exempelvis från flyg, försvar eller fordon. Du har förståelse för, och uppskattar, den ordnade utvecklingsprocess/metodik som kritiska tillämpningar medför. Du har erfarenhet och insikter inom alla faser inom systemutveckling, allt från etablering av krav och design till slutlig verifiering och kravstängning. Erfarenheter av ledarskap, gärna inom agila projekt, är meriterande.

Du är driven och vill bidra aktivt till att bygga din och vår framtida verksamhet och förmåga! Vidare tror vi att du drivs av att göra skillnad och att du är en nyfiken person som ser möjligheter i problem.  Du uppskattar att utvecklas i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet. Vidare tror du kraften i att kombinera olika kompetenser för att skapa innovation, du uppskattar människor lika mycket som teknik, och vill ha ett jobb med både mål och mening.

tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande 

 Kom & gör skillnad 

 Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!