Senior produktutvecklare till Combitech i Linköping

Är du senior produktutvecklare som söker nya möjligheter att utvecklas inom? Tillsammans med Combitech och våra kunder inom flyg, rymd och energiförsörjning finns möjligheten att jobba i teknikens framkant och få både utveckling och stimulans i ditt uppdrag. Låter det spännande?

DIN ROLL SOM PRODUKTUTVECKLARE

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos flera industrier i Östergötland. Vi har spännande uppdrag inom t.ex. flyg, rymd och energiförsörjning och inom områden såsom exempelvis produktutveckling, design, tekniska beräkningar och projektledning. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler.

På Combitech får du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom roller som produktutvecklare, konstruktör, beräkningsingenjör, teknisk projektledare eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i CAD-verktyg som t.ex. CATIA V5, NX eller Creo, simuleringsverktyg som ANSYS eller Abaqus, PDM-system som tex TeamCenter eller att du är bekant med projektstyrningsmodeller som t.ex. PPS. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.

Du som trivs på Combitech är en person som är intresserad av nya utmaningar. Du har ett stort intresse av att ständigt utvecklas, både tekniskt och personligt, för att vara en konsult och ingenjör i framkant. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda relationer med både kunder och kollegor.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, additiv tillverkning, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!