Senior Managementkonsult inom Digitalisering

Ser du möjligheter där andra ser problem? Förstår du samspelet mellan människa, teknik och affär? Vill du driva förändring hos våra kunder, inte bara på idéstadiet utan att även se till att lösningar implementeras och ger effekt med hjälp av Combitechs teknikbredd? Genom att jobba med digitalisering på management- & ledningsnivå har vi, tillsammans med våra kunder och partners, tagit en stark position inom bland annat industri, energi, återvinning, samhällsbyggnad och digital sjöfart. Nu vill vi välkomna dig till vårt team!  

Din roll som Senior Managementkonsult  

I din roll kommer du att identifiera, utforma, sälja in och leda strategiska projekt kopplat till digitalisering hos våra kunder samtidigt som du kommer att bidra till att bygga upp vår verksamhet vad gäller struktur, innehåll och kompetens. Vårt mål, ”technology with a purpose”, är att med hjälp av teknik kombinerat med starkt affärsmannaskap och förståelse för individ och förändring göra våra kunder ledande inom sina respektive branscher. Kundportföljen består av välkända industribolag, samhällskritiska myndighetskunder och kärnan av svensk försvarsindustri. 

Som senior managementkonsult styr du vår inriktning inom något av våra områden och samarbetar tätt med kunder och externa nätverk. Rollen är relativt fritt utformad där du kommer att få stora möjligheter att påverka din inriktning baserat på affärspotential, erfarenheter och intresse. Du uppskattar att jobba mot både beslutsfattande personer och experter och tycker om att strukturera och genomföra analyser, såväl som att förmedla insikter och rekommendationer. Du rör dig fritt mellan den strategiska och operativa dimensionen och levererar, som senior rådgivare och övergripande ansvarig, projekt tillsammans med projektledare och övrig personal.

Till stöd i ditt arbete har du Combitechs sköna team av experter med vitt skilda bakgrunder där vi alla lär av varandra. 

Vem är du? 

Vi söker dig som brinner för att förbättra bolag genom digitalisering, är strategiskt tänkande, affärsorienterad och teknikintresserad. Du är en god lyssnare, har lätt för att sätta dig in i nya situationer och har god förståelse för hur digitalisering skapar verksamhetsnytta, affärsmöjligheter och möjliggör effektivisering. 

Vi söker dig med relevant universitets- eller högskoleutbildning med minst fem till tio års arbetslivserfarenhet som managementkonsult, gärna kopplat till industri, energi, telekom, B2B tjänsteföretag eller offentlig sektor. Du har praktisk erfarenhet av hela kedjan av att skapa, sälja och leverera större affärer eller förändringsprojekt.  

Du är självgående, nyfiken, får saker att hända och har en god förmåga att kommunicera och bygga relationer. Du är en lagspelare med stor samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta egna initiativ och ansvara för egna leveranser. Meriterande för rollen är ett stort och aktivt nätverk, erfarenhet av olika typer av affärsmodeller och erfarenhet från agila eller designbaserade metoder. 

Du är troligtvis i ett skede i livet där du vill göra skillnad samtidigt som du får möjlighet till balans mellan arbete, familj och fritid. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester.

 

Att arbeta som managementkonsult på Combitech 

Combitech är en nordisk lösnings- och konsultpartner med kvalificerade tjänster inom bland annat digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar. Combitech är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. Vi är 2100 medarbetare, som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle. Technology with a purpose, helt enkelt! 

Du kommer att bli en del av vår snabbt växande managementkonsultverksamhet och det finns stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till vår utveckling. Vi är en mix av personer med erfarenhet av Combitechs teknikförmågor, strategi-, management- och Design thinking konsulter samt erkända experter inom olika områden från industrin. Gemensamt är en stark drivkraft att kombinera teknik och affär. Sedan 2020 har vi mer än dubblerat vår storlek och när vi nu växer vill vi fortsätta kombinera olika bakgrunder och profiler. 

Du kommer ingå i ett starkt lag med bred kompetens och djupa erfarenheter att lägga grunden för omfattande transformationer inom digitalisering. Vi arbetar i team, alltid med människan i centrum – det gäller både i våra kundlösningar såväl som i hur vi jobbar tillsammans och agerar mot varandra. Vi är ett team med höga ambitioner i en varm kultur och vi värnar om balansen i livet - hos oss ska du kunna prestera både på och utanför jobbet. Hållbarhet, partnerskap, inkludering och visualisering är en integrerad del av vårt arbete. 

Kom och gör skillnad 

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.   

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!  

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!