Senior IT-säkerhetskonsult till Combitech i Växjö, Enköping och Västerås

Vi på Combitech, ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag, jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld med hjälp av teknologi och innovation. Just nu söker vi en IT-säkerhetskonsult till vårt team med placering i Växjö, Enköping eller Västerås. Delar du vår passion att bidra till ett cybersäkert samhälle? Vill du stötta våra kunder att ta fram säkra nätverkssäkerhetsprodukter samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta med spännande teknik? Då kan du vara den som vi söker!

Din roll som senior IT-säkerhetskonsult inom nätverkssäkerhet

Som senior IT-säkerhetskonsult hos Combitech Communication Security (Comsec) ingår du i ett team av tekniska resurser som arbetar med test och validering, integration av system, säkerhetsgranskning samt teknisk rådgivning. Du kommer aktivt att arbeta i ett team som stöttar kunden i sin utveckling av de allra senaste nätverkssäkerhetsprodukterna inom totalförsvaret. Som team samarbetar vi med andra discipliner inom Combitech för att skapa mervärde till kunden.

Du kommer ingå i ett team med blandad erfarenhetsbakgrund, där kunskapsdelning är en självklar del i vardagen; här ges du möjlighet att diskutera komplexa frågor och problem med erfarna kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund från en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har mångårig arbetslivserfarenhet av IT, IT-säkerhet och nätverksteknik. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom kravarbete, systemgranskning, produktöverlämning och totalförsvaret.

Tjänsten som senior IT-säkerhetskonsult ställer höga krav på integritet, omdöme och uthållighet.Du måste därför vara bra på att planera och organisera ditt arbete samt ha viljan och förmågan att fördjupa dig och hålla dig uppdaterad inom ett eller flera specifika teknikområden.

Du är engagerad i det du gör och har förmågan att själv se vad som behöver göras för att därefter realisera det, du förblir lugn och klarar av att prioritera rätt även när belastningen är hög. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och andra intressenter.

Att leverera med kvalitet är en självklarhet för dig vilket bland annat innebär att du har god förmåga att uttrycka dig i tal ock skrift, på såväl svenska som engelska.

Tjänsten innefattar arbete som omfattas av försvarssekretess, detta innebär krav på svenskt medborgarskap och att registerkontroll kommer att genomföras.

Låter det intressant? Hör av dig till oss, eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!