Senior informationssäkerhetskonsult till Combitech

Brinner du för informationssäkerhet? Vill du hjälpa företag och organisationer att arbeta systematiskt med säkerhetskrav för att bidra till ett säkrare samhälle? I så fall kan du vara den vi söker!

När vårt digitaliserade samhälle växer, ökar kraven på företag och organisationer inom säkerhet, standardisering och regulatorisk efterlevnad. Combitechs konsulter inom GRC (Governance, Risk & Compliance) arbetar i team för att lösa några av Nordens mest utmanande uppdrag. Trots att vi arbetar med så viktiga frågor ligger det stort fokus på att varje konsult ska utvecklas och ha kul på arbetet. Då efterfrågan av våra tjänster har ökat behöver vi nu fler som vill vara med på vår långsiktiga säkerhetsresa!

DIN ROLL SOM INFORMATIONSSÄKERHETSKONSULT INOM GRC

Vår enhet som arbetar med Governance, Risk & Compliance fortsätter att växa och nu söker vi fler kollegor som vill vara med på resan framåt. Du blir en del av Nordens ledande teknikkonsultbolag inom Cyber Security, får samverka med ett exceptionellt kompetent team samt får möjligheten att vara med i några av Sveriges viktigaste cybersäkerhetsprojekt. Vi söker nu seniora konsulter som drivs av att göra samhället säkrare och vill utveckla sig själv.

Som senior informationssäkerhetskonsult kommer du att arbeta med systematiskt informationssäkerhetsarbete, hjälpa kunder att kontrollera sina risker samt uppfylla regelefterlevnad. Du vägleder kunder vid tillämpning av lagar och regler samt att kontinuerligt utveckla metoder och strategier som bidrar till kundernas effektiva kravhantering, långsiktiga efterlevnad och säkerhet. Som senior konsult leder du olika uppdrag i team med andra konsulter, tar kunddialoger och säkerställer kvalitativa leveranser. Tillsammans med ditt team leder och guidar ni kunden till rätt beslut.

Du blir även en del av Cyber Security-divisionen på Combitech, där alla enheter samverkar och hjälps åt i stort och smått, internt och externt. Vi har högt i tak och blandningen av seniora och juniora konsulter bidrar till att man lär av varandra. Vår verksamhet genomsyras av, och uppskattas av kunderna för vår professionalism, lyhördhet och kundfokus.

Placering för tjänsten är Stockholm, Linköping, Göteborg, Malmö eller Växjö.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ska du ha ett stort intresse för informationssäkerhet samt kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med systematiskt informationssäkerhetsarbete. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete och av rådgivning inom informationssäkerhet samt har arbetat med olika standarder, best practice och regelverk.

Som person tror vi att du är social, prestigelös, har en stark drivkraft och en vana av att arbeta med en bredd av projekt. En viktig kvalifikation hos alla våra konsulter är att förstå komplexa verksamheter och kunna föreslå anpassade lösningar, detta innebär att arbetet kräver en god pedagogisk förmåga. Vidare söker vi dig som gillar att ta ansvar och kan ta projekt från ax till limpa på ett självständigt sätt.

  • Du får gärna vara certifierad inom informationssäkerhet.  
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Du ska ha minst 3–4 års erfarenhet av att ha arbetat inom informationssäkerhetsområdet och ISO 27001/27002
  • Ytterligare erfarenheter inom områden som GDPR, PCI-DSS, NIS/NIS2, NIST CSF, CMMC, ISO 22301, digitala identiteter, infiltrationsskydd, Dora, ser vi som meriterande.

Då våra tjänster ofta innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!