Senior film- och medieproducent till Combitech i Stockholm

Vi söker en nyfiken och engagerad senior film- och medieproducent till vårt team i Stockholm. Vi arbetar med grafiska produktioner, film, animation, digital träning och interaktiv digital utbildning. Du kommer att ingå i ett team med bred erfarenhet av mediaproduktion, 3D, e-Learning och digitalt kreativt skapande. Tillsammans tar vi fram och skapar lösningar för våra kunder och användare runt om i världen.


DIN ROLL SOM FILM- OCH MEDIEPRODUCENT

Som film- och medieproducent kommer du bland annat ta fram innehåll till digitala utbildningar, samt marknadsmaterial, illustrationer till tekniska instruktioner och annat grafiskt innehåll. En stor del av arbetet består i att vara med och utveckla vårt team och ansvara för film- och mediaproduktionen. Det kommer att finnas tid och möjlighet för personlig och professionell utveckling.


VEM ÄR DU?

Du är en driven och nyfiken lagspelare med stort intresse för visuell produktion som film och rörlig grafik. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ för att hitta lösningar i de projekten du arbetar. Det är viktigt att du har ett kreativt tankesätt och att du vill vara med och utveckla vårt team! Du kan skissa upp en storyboard tillsammans med en kund, se den visuella lösningen långt före oss andra och skapa engagerande media. Du kan plocka upp kameran och filma själv, klippa, ljud-lägga, skapa grafik och anpassa media för olika plattformar. Du har relevant utbildning och minst tre års erfarenhet av att arbeta i en professionell produktionsmiljö.


Självklart har du gedigen erfarenhet av Adobe Premier, After Effects och/eller Davinci Resolve och kan hantera en kamera. Ett intresse för teknik, VR och andra digitala medier är ett stort plus och näst intill ett krav för att lyckas och trivas i vårt team. Du har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska, muntligt och skriftligt.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker efter sista ansökningsdag. Du kan skicka in din ansökan till oss på svenska eller engelska.


KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!