Senior Embeddedutvecklare till Combitech Jönköping

Vill du jobba i varierande projekt, med tekniker och arbetssätt som ligger i framkant?  Combitech i Jönköping växer och vi är ett glatt team med olika kompetenser som nu vill bli fler! Vi har en stor åtagandeverksamhet (inhouse) där vi samverkar med andra kontor inom olika kompetensområden. Vill du bli en del i ett härligt team, där vi gärna hjälper och stöttar varandra att nå mål så är du varmt välkommen med din ansökan!    

Din roll som senior Embeddedutvecklare 

Som senior embeddedutvecklare hos oss kommer du utveckla mjukvara till inbyggda system från grunden i nära samarbete med kunden och elektronikkonstruktörer. Åtagandeverksamheten är delvis en utvecklingsavdelning till flera olika externa kunder och du kommer att få utveckla olika delsystem åt bland annat stora industrikunder. 

Vi har en öppen och gemytlig atmosfär på kontoret. För oss är det viktigt med erfarenhetsutveckling och vi månar om att du som konsult ska kunna utveckla dig och lära dig det du är intresserad av. 

 

Vem är du? 

Du har en teknisk utbildning och flera års erfarenhet av bland annat:  Hårdvarunära C/C++, Open source, Linux/Embedded Linux, Zephyr, Trådlöskommuniation, Azure IoT, Trådadkommunikation(t.ex. SPI, I2C, CAN) och att leda juniora utvecklare. 
 

Som person kan du ta rollen som teknisk ledare och leda den tekniska utvecklingen. Du förstå kundens behov och kan se helheten och därmed fatta beslut utifrån ett teknisk och arkitekturellt perspektiv. Du är driven, ödmjuk och nyfiken på ny teknik. Du trivs med att arbeta i team och att leda och stötta andra. Du behärska både svenska och engelska. 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande i juni och augusti. Varmt välkommen med din ansökan!  

Kom & gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!