Senior cybersäkerhetskonsult med managementerfarenhet till Combitech i Stockholm, Linköping, Växjö och Malmö

Delar du vår passion att hitta och utveckla hållbara cybersäkerhetslösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Har du omfattande erfarenhet inom cybersäkerhet och vill tillämpa dina kunskaper mot nya kunder och i en spännande miljö i teknikens framkant?

Combitech söker nu seniora cybersäkerhetskonsulter med managementerfarenhet till vårt Executive Advisory-team med placering i Stockholm, Malmö, Linköping, och Växjö (även andra orter är av intresse för rätt kandidat). Som senior cybersäkerhetskonsult hos oss blir du del av en mångfacetterad grupp som arbetar tillsammans för att leda våra kunder rätt i deras digitala säkerhetsresa.

DIN ROLL SOM SENIOR CYBERSÄKERHETSKONSULT INOM EXECUTIVE ADVISORY

Till Combitechs verksamhet inom cybersäkerhet, med över 300 experter i Norden, söker enheten för Executive Advisory erfarna cybersäkerhetskonsulter som är redo att leda och stödja våra kunder inom bland annat försvar-, industri-, energi- och finanssektorerna i deras cybersäkerhetsarbete. Vi har en mängd spännande kunder och uppdrag både inom och utanför Norden och har ett stort behov av fler entusiastiska och engagerade kollegor.

Enheten Executive Advisory arbetar i gränslandet mellan cybersäkerhet och management. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att identifiera nuläge, värdera risk, utforma visioner och strategier, driva projekt och koppla samman säkerhetsarbete inom cyberområdet med affärsmål och verksamhetsbehov. Vår portfölj har en bred spännvidd från rådgivning mot beslutsfattare, projektledning inom komplexa cybersäkerhetsprojekt, till säkerhetsmedvetenhet och tredjepartsrisk. Vi jobbar ofta tillsammans med andra enheter på Combitech för att hitta helhetslösningar för våra kunder.  

I rollen som senior cybersäkerhetskonsult kommer du verka i olika sammanhang inom ramen för cybersäkerhet - ibland som ämnesexpert, ibland som projektledare, och ibland som strategisk rådgivare. I rollen ingår bland annat att stödja våra kunder vid utformning och realisering av deras cybersäkerhetsstrategi. Du kommer också bidra till att utveckla och förbättra vår tjänsteportfölj inom cybersäkerhet, baserat på de senaste trenderna och de viktigaste kundbehoven.  Du kommer vara en del av att utveckla partnerskap med våra viktigaste kunder, vilket inkluderar affärsutveckling såväl som leverans. Du kan komma att stödja våra kunders beslutsfattare och ledningsgrupper, alternativt agera som interim CISO direkt hos kunden.

VEM ÄR DU?  

Vi söker dig som har arbetat inom cybersäkerhet en längre tid och har en god förståelse för de utmaningar företag och myndigheter står inför både utifrån ett säkerhetsperspektiv och ett affärsperspektiv. Du har tidigare arbetat som konsult och vet vad konsultrollen innebär.

Du har en god förståelse för cybersäkerhetsområdet men är inte nödvändigtvis dedikerad expert på ett enskilt delområde. Du har en strategisk och affärsmässig förståelse för hur cybersäkerhet fungerar från ett verksamhets- och managementperspektiv och är bekväm med att rådge beslutsfattare på olika nivåer kring strategi och inriktning för cybersäkerhetsarbete.

Vi ser gärna att du har en god förmåga att utveckla affärsrelationer, är snabb att anpassa dig utifrån kundens förutsättningar samt är noggrann och ”service minded”. Du är van att jobba som ledare över ett team i syfte att nå gemensamma målsättningar. Om du tidigare arbetat i roller som exempelvis som CISO, CIO, CSO, Enterprise Arkitekt eller Managementkonsult inom cyber är det här helt rätt tjänst för dig. 

Certifieringar inom säkerhetsområdet är meriterande. Även erfarenhet från ramverk så som NIST CSF, ITIL, PM3, ISO27001, CMMC mfl. ses som meriterande. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Som person tror vi att du är social, ödmjuk, prestigelös och har en stark drivkraft och vana av att arbeta med en bredd av uppdrag och utmaningar. En viktig kvalifikation är att förstå komplexa verksamheter och kunna föreslå anpassade lösningar, vilket innebär att jobbet kräver en god pedagogisk förmåga. Vidare söker vi dig som gillar att ta ansvar och kan ta projekt och program från ax till limpa i en ledande roll. Du trivs och ser styrkan i att samarbeta med kollegor med olika kompetens- och erfarenheter från olika områden och vill bli en del av ett team som firar gemensamma framgångar. Du tar ofta egna initiativ och känner ett ansvar för att utveckla både dig själv och verksamheten i en positiv riktning.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD  

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!