Resultatenhetschef

Combitechs affärsområde Produktinformation söker nu en Resultatenhetschef till verksamheten i Östersund.  Vi söker dig som anser att det roligaste man kan arbeta med är att utveckla sina medarbetare och sina affärsrelationer!

Din roll som resultatenhetschef

Combitechs kunder finns främst inom industri, försvarsindustri och försvar. Ett av våra fokusområden är att vårda och fördjupa relationerna med våra befintliga kontakter och kunder och framåt ser vi att digitaliseringen kommer skapa nya möjligheter för oss.

Som Resultatenhetschef ansvarar du för att leda och utveckla en egen enhet inom affärsområdet. I rollen ansvarar du för att driva konsultverksamheten inom enheten vilket innefattar resultatansvar, affärsansvar, personalansvar, rekrytering samt försäljning och att hålla en nära kontakt med våra kunder. Inom ramen för din budget och dina mål har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten samt för enhetens och medarbetarnas utveckling. Du rapporterar till affärsområdets chef och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga resultatenhetschefer.

Resor till kunder i regionen förekommer.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som tycker att det är utmanande att leda och utveckla människor samt vill bygga en enhet som arbetar nära våra kunder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarroller inom konsultverksamhet och ett stort kontaktnät i regionen. Du är van vid att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet. Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare.

Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med fokus på att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare. Du har förmågan att rekrytera och leda såväl erfarna som juniora konsulter.

Din utbildningsbakgrund kan vara en examen som högskoleingenjör eller motsvarande. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur. Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknisk dokumentation.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!