Resultatenhetschef till Combitech Växjö / Karlskrona

Till Combitechs Affärsområde Robust Kommunikation i Växjö & Karlskrona söker vi nu en Resultatenhetschef till resultatenheten Naval Services & Communications.


Combitech är inne i en expansiv fas och vi behöver förstärka vår verksamhet med en RE-chef som har ett starkt engagemang och brinner för att utveckla sina medarbetare och sina affärsrelationer. Våra kunder finns idag främst inom försvar- och försvarsindustrin men även inom varvsindustrin, och ett av viktigaste fokusområden är att vårda och fördjupa relationerna med våra befintliga medarbetare, kontakter och kunder.

Din roll som Resultatenhetschef

Som Resultatenhetschef ansvarar du för att leda och utveckla en egen enhet inom affärsområdet.

I rollen ansvarar du för att driva verksamheten inom enheten vilket innefattar affärsansvar, beläggningsansvar, personalansvar, rekrytering, sälj samt att hålla en nära kontakt med kunder. Inom ramen för de mål som enheten har, har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten samt för enhetens utveckling, tillsammans med den biträdande Resultatenhetschefen (Chefsteamet).
Chefsteamet rapporterar till affärsområdets chef och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga resultatenhetschefer.

I det dagliga arbetet skapar du förutsättningar för att dina medarbetare både trivs och kan prestera på sitt allra bästa sätt. Som ledare förväntas du agera i enlighet med vår värdegrund för att säkerställa att våra medarbetare utvecklas både personligt och professionellt samt kan erbjudas balans i livet utifrån just sin specifika livssituation. Att vara ny som chef och ledare i Combitechs kultur innebär ett stort stöd från sin egen chef men också stöd i form av kurser & mentorskap och vi tillämpar ett situationsanpassat ledarskap.

På resultatenheten arbetar vi främst med Tekniskt systemstöd inom robust kommunikation och underhåll av teleteknisk utrustning, där vi har över 40 års erfarenhet av militära och framtidssäkra kommunikationssystem och då inom främst Marinen men även inom Armén.

Vi använder idag denna kunskap och erfarenhet för att t ex:

  • Ansvara för leveranser/Integration av marina sambandssystem
  • Ta fram Teknisk Dokumentation, Specifikationer & Underhållsberedningar
  • Utföra Systemsäkerhetsarbete
  • Utgöra upphandlingsstöd & kravanalytiker
  • Utföra Teknisk Support i form av reparation & underhåll på en mängd olika typer av sambandsenheter/utrustningar, vilket utförs i både egen underhållsverkstad och på plats hos kund
  • Materielhantering
     

där övervägande del av verksamheten utgör en strategisk och viktig del inom Marinen och det Svenska Försvaret.

Vi är idag ca 25 personer som arbetar på enheten. 

Vem är du?

Vi söker dig som tycker att det är utmanande att leda och utveckla människor samt att bygga en enhet som arbetar nära våra kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarroller inom konsultverksamhet med fokus på affärsutveckling och har ett stort kontaktnät, gärna inom försvarsbranschen. Du är van att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet. Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare.

Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med förmåga att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare. Du har förmågan att rekrytera och leda såväl erfarna som nyanställda medarbetare.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Det är meriterande om du har kunskaper kring säkerhet och sekretess.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester. Välkommen till Combitech! 

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!