Resultatenhetschef till Combitech i Umeå

Vår etablering i Umeå går nu in i en ny expansiv fas där vi söker en engagerad och affärsdriven person som vill leda och utveckla vår växande verksamhet inom affärsområde Applied Analytics till nästa nivå. Som chef på Combitech, som är ett av Nordens ledande teknikbolag, får du möjlighet att arbeta inom områden som AI, digitalisering och mjukvaruutveckling, i teknikens absoluta framkant. Du får växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. 

 

DIN ROLL SOM RESULTATENHETSCHEF

Som resultatenhetschef är du ytterst ansvarig för verksamheten, det vill säga medarbetare, beläggning, rekrytering, affär, resultat och sälj/marknadsaktiviteter. Du upprätthåller även en nära kontakt med lokala kunder och partners i samarbete med vår säljorganisation.

Du kommer vara en del av ledningsgruppen för affärsområde Applied Analytics där du tillsammans med övriga i ledningsgruppen ansvarar för att leda utvecklingen av affärsområdets verksamhet i stort, men med ett explicit ansvar för din resultatenhet. Enheten består idag av cirka tio medarbetare med kompetenser inom mjukvara-, system- och produktutveckling och du kommer att ansvara för att utveckla verksamheten och växa på den lokala marknaden.

Rollen som resultatenhetschef är omväxlande och utvecklande, och du kommer tillhöra ett engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid. Combitech värdesätter en bra arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas och har som målsättning att alltid vara kundens självklara val av leverantör. I rollen är du en av Combitechs viktigaste kulturbärare.


 

VEM ÄR DU?

Du har i grunden en teknisk utbildning på högskole-, eller universitetsnivå och har därutöver hunnit få en god erfarenhet av yrkeslivets förutsättningar och utmaningar. Du trivs i rollen som ledare och har ett starkt fokus på affärsutveckling. Det är meriterande för tjänsten med erfarenhet av arbete på en teknisk utvecklingsorganisation eller erfarenhet från konsultbranschen, med god kunskap gällande de lokala företagen och den lokala konsultmarknaden.

Som person är du naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vårt mål är att inom ett år fördubbla våra affärer och skapa en stark tillväxt, därför är det viktigt att du gillar att arbeta målinriktat och leverera resultat. Vi ser gärna att du har ett brett nätverk inom ditt område och motiveras av att utveckla det vidare hos Combitech. Vidare är du lyhörd och har ett coachande förhållningssätt gentemot dina medarbetare.

Du behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

Då tjänsten innebär arbete som kan omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

 

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.
 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!