Resultatenhetschef till Combitech i Karlstad

På Combitech tror vi på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Vi söker nu dig som vill driva resultatenheten inom teknikinformation i Karlstad framåt, genom att både utveckla vår personal och våra affärer och därigenom nå bra resultat. Är det dig vi söker?  

Din roll som resultatenhetschef  

Vi söker nu en resultatenhetschef till vår verksamhet inom produktinformation i Karlstad. Här får du goda möjligheter att utveckla dina medarbetare och affärsrelationer. 

I rollen ansvarar du för att driva konsultverksamheten inom enheten, vilket innefattar ansvar för resultat, personal, rekrytering samt försäljning. Stort fokus läggs på att utveckla affärerna med våra kunder och erbjuda tjänster i teknikens framkant. Till din hjälp har du bland annat våra Teknikledare, medarbetare som guidar dig inom tekniska lösningar, samt ger förslag på behov av utveckling hos personalen. Detta för att kunna leverera framtidssäkra, digitaliserade lösningar, vilket innebär att kundkontakten och nyfikenheten på teknik är en viktig del av ditt jobb.   

Inom ramen för din budget och dina mål har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten, samt för enhetens och medarbetarnas utveckling. Du rapporterar till affärsområdeschefen som sitter i Stockholm och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga resultatenhetschefer, som sitter i Stockholm och Göteborg.  

Combitechs kunder i regionen finns främst inom industri, försvarsindustri och försvar. Resor till kunder i regionen förekommer.   

Vem är du?  

Vi söker dig som drivs av att leda och utveckla människor, samt vill utveckla enheten i nära relation till våra kunder.  

Din utbildningsbakgrund är en examen som högskoleingenjör eller motsvarande. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledarroller, gärna inom konsultverksamhet, och ett stort kontaktnät i regionen. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur. Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknisk dokumentation.  Du är van vid att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet.   

Du är en person som är naturligt utåtriktad, med ett stort engagemang, som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både medarbetare och kund med ett intresse för teknik. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med fokus på att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare.   

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.   
 

Kom & gör skillnad 

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. 

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!  

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!