Resultatenhetschef sökes till Combitech Alvik, Arboga eller Helsingborg

Vi söker en resultatenhetschef till en nyuppsatt resultatenhet som ska fokusera på att leda vår verksamhet att utveckla framtidens sensorer och sensornätverk. Vill du leda en enhet som utvecklar nya system som har betydelse för Sveriges säkerhet och samtidigt komma till en del av vårt företag som befinner sig i tillväxt och förändring. Då är det här något för dig.

Din roll som resultatenhetschef 

Som resultatenhetschef agerar du andra linjens chef och leder de konsultenheter som är de huvudsakliga kompetensbärarana för de team som arbetar med utveckling av sensorer och sensornätverk. Du arbetar med planering, samordning och realisering av verksamheten i utpekade projekt med enhetens egen personal. Du har också ett ansvar att samverka och koordinera med andra intressenter och angränsande projekt i syfte att få helheten att fungera i ett system av system.

I enhetens arbetet ingår det även att stödja integration av produkter i sin rätta miljö samt vara en del i kedjan att bygga förmåga inom Försvarsmakten ur ett funktionskedjeperspektiv. Vårt arbete fokuseras till att analysera kundens behov och ta fram kravunderlag för framtida system och vår kund förväntar sig att vi ska ha förmåga att bedöma, värdera och styra olika leverantörers utveckling samtidigt som vi efterlever kundens processer för anskaffning av nya materielsystem och förmågor.

Vår ambition är att fortsätta utveckla vår enhet och vi söker dig som trivs med att leda verksamhet i förändring och som kan ta ansvar för intressen som sträcker sig utanför den egna resultatenheten, exempelvis gemensamma affärer med andra delar av vårt företag. Som resultatenhetschef ansvarar du fullt ut för enhetens resultat, affärer och arbetsmiljö. Du ingår i ledningsgruppen för det affärsområde som din enhet ingår i.

Som ledare inom vårt företag förväntas du uppskatta samarbete, respektera kreativa olikheter och ha en passion för att arbeta för att skapa samhällsnytta. 

Vem är du?  

Vi tror att du har en högre utbildning gärna inom mikrovågs-, radar- och elektroteknik och minst fem års chefsfarenhet. Du har erkända personliga färdigheter att leda verksamhet och medarbetare mot gemensamma mål, uppskattar att arbeta målfokuserat och brinner för att åstadkomma resultat.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en helhetssyn och är en god strateg både inom och utom den egna enheten. Hos oss är det en framgångsfaktor med ett genuint intresse för människor, deras drivkrafter och en nyfikenhet kring utveckling av såväl andra som dig själv. Du är strukturerad, en god kommunikatör och tycker det är spännande med nya relationer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ledande roller inom konsultverksamhet, försäljning och projektledning.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. 

Kom och gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!