Resultatenhetschef inom IT till Combitech i Stockholm

Vi på Combitech i Stockholm söker nu en engagerad och affärsdriven resultatenhetschef inom IT, som vill fortsätta driva och utveckla den affär som haft en kraftig tillväxt under de senaste åren. Rollen inkluderar affärsansvar, beläggningsansvar, rekrytering, sälj och nära kontakt med kunder och partners. Våra kunder finns bl.a. inom försvarsindustrin, telekom, utvecklingsbolag och övrig industri.

DIN ROLL SOM RESULTATENHETSCHEF

Som resultatenhetschef är du ansvarig för att driva enhetens affärer och ekonomi framåt, samtidigt som du utvecklar kärnan på Combitech - våra medarbetare.

Konsulterna inom området IT har kunskaper inom bland annat systemutveckling, verksamhetsutveckling och projektledning, och jobbar både med projekt in-house och på uppdrag ute hos kund. Vi ser en stor potential i att utveckla området framåt, då vi ser ett ökat behov av konsulter inom vårt kompetensområde hos våra kunder.

Du kommer, tillsammans med övriga resultatenhetschefer, ingå i affärsområdets ledningsgrupp och ansvara för att leda och fortsätta utvecklingen av verksamheten. Som ledningsgrupp arbetar vi mot gemensamma mål för affärsområdet, är prestigelösa och når nya framgångar tillsammans som ett lag. Du kommer därmed ha en stor möjlighet att bidra till affärsområdets framtid och utformning.

Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid. På Combitech jobbar vi aktivt med att ha en arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas och har som målsättning att alltid vara kundens självklara val av leverantör. I rollen är du en av Combitechs viktigaste kulturbärare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Du har antagligen erfarenhet från IT-konsultbranschen och har du erfarenhet av att leda andra chefer är det mycket meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett intresse för andra människor och deras drivkrafter, som chef är du lyhörd och handlingskraftig. Du är van att ge vägledning åt dina medarbetare och hantera den naturliga förändring som konsultbranschen innebär. Du uppfattas som utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer med personer i din omgivning. Att anpassa din kommunikation för olika målgrupper, oavsett om det är medarbetare, kunder eller andra intressenter, är något du är duktig på. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!