Resultatenhetschef inom Cyber Security till Combitech

Vill du jobba med, och leda, våra eminenta IT-säkerhetskonsulter? Vill du, likt oss, bidra till skydda samhället från cyberhot och skapa ett säkrare Sverige? Brinner du för att leda människor och utveckla verksamheter? Då ska du söka tjänsten som Resultatenhetschef hos oss!

VAD VI ERBJUDER 

Combitech har i mer än 30 år arbetat inom Cyber security-området med kunder inom diverse segment. Många av våra kunder har stora säkerhetsutmaningar, höga säkerhetskrav och höga krav på sina leverantörer inom området. Vi utvecklar oss ständigt inom våra expertområden och i vår konsultroll för att möta marknadens förväntningar. Vi jobbar aktivt med rekrytering för att kontinuerligt växa och föryngra vår verksamhet inom aktuellt område. Våra konsulter deltar på utbildningar, utmaningar, konferenser och i interna utvecklingsprojekt för att underhålla och utveckla sin förmåga.

För Combitech är medarbetaren kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör att vi satsar på våra medarbetare, bland annat genom att erbjuda individanpassad kompetensutveckling och att göra det lätt för dig att kombinera jobbet med vardagen. Vi erbjuder också skräddasydda ledarskapsutbildningar för våra chefer på olika nivåer med utbildningsblock såsom autentiskt ledarskap, strategier, kommunikation mm. Som chef ingår du i våra ledningsgrupper och andra nätverk för att dela erfarenhet och stödja varandra.

VAD ROLLEN INNEBÄR 

Resultatenhetschef på Combitech är en väldigt viktig roll eftersom varje resultatenhet är av de bärande kuggarna i företaget. I ditt dagliga arbete kommer du vara en viktig ledare i vårt företag och en aktiv del av produktion i pågående affärer som berör din enhet.

I rollen som resultatenhetschef kommer du ansvara för enhetens resultat, leda enheten och enhetens ledningsteam samt bidra till utvecklingen av de tjänster som enheten erbjuder kunder. Som resultatenhetschef deltar du i kunddialoger och införsäljning både i befintliga kundrelationer, men också i nya affärer.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD VI SÖKER

Vi tror att du har en högre, teknisk, utbildning från universitet/högskola eller motsvarande och minst fem års arbetslivserfarenhet. Du är bekväm i ledarrollen och har erfarenhet inom konsultverksamhet, försäljning och projektledning. 

Du är en ledare som brinner för att leda nära dina medarbetare, i detta fall andra chefer, och som värdesätter relationer i ditt ledarskap. Du är en person som skapar förutsättningar för engagemang, ansvar och har en förmåga att matcha medarbetares utvecklingsbehov med vår organisationstillväxt.

Har du arbetat med försvar och försvarsindustrin eller myndigheter inom totalförsvar och har erfarenhet av IT- och informationssäkerhet är det klart meriterande.

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för att utveckla och bygga verksamheten samt andra människor och deras drivkrafter.  Du är en god kommunikatör och tycker det är spännande med nya relationer.