Resultatenhetschef Cyber security till Combitech

Brinner du för att skydda samhället från cyberhot? Vill du leda människor och utveckla verksamheten? Har du erfarenhet av energibranschen? Om detta är något som får dig att reagera är du kanske den vi söker! Vårt digitaliserade samhälle växer och integrationer med verksamheter som historiskt inte haft behov av att säkra upp sin IT-miljö ökar. Med detta så ökar också kraven på både statliga myndigheter och privata verksamheter att säkra upp sina IT och OT miljöer för att möta de nya utmaningar som ständigt dyker upp inom de här områdena. Combitechs konsulter inom Cyber Security arbetar i team för att stötta våra olika myndigheter och relaterade verksamheter med deras mest utmanande och stimulerande uppdrag. Då efterfrågan av våra tjänster har ökat behöver vi nu fler som vill vara med på vår långsiktiga säkerhetsresa!


 

DIN ROLL SOM RESULTATENHETSCHEF

Vår enhet som arbetar med industriell IT-säkerhet (OT-Security) växer och vi behöver därför rekrytera en chef.

Som Resultatenhetschef inom cyber security kommer du leda din enhet som i huvudsak arbetar med IT-säkerhet i processindustri, energisektorn och fordonsindustri. Resultatenhetschefer på Combitech brinner för att bygga verksamhetens utveckling, affärer och lönsamhet. Du är en ledare som brinner för att leda nära din personal och som värdesätter relationer i sitt ledarskap. Du är en person som skapar förutsättningar för engagemang och ansvar och som har en förmåga att matcha medarbetares utvecklingsbehov med vår organisationstillväxt. 

I ditt dagliga arbete kommer du dels att vara en viktig ledare i vårt företag, dels en aktiv del av produktion i pågående affärer som berör din enhet

Du blir även en del av Cyber Security-divisionen på Combitech, där alla enheter samverkar och hjälps åt i stort och smått, internt och externt. Vi har högt i tak och blandningen av seniora och juniora konsulter bidrar till att man lär av varandra. Vår verksamhet genomsyras av, och uppskattas av kunderna, vår professionalism, lyhördhet och kundfokus.

Om du blir sporrad av att arbeta med Sveriges vassaste experter inom IT- och informationssäkerhet så är det här ett jobb för dig!

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en högre, teknisk, utbildning från universitet/högskola eller motsvarande och minst fem års arbetslivserfarenhet. Du är bekväm i ledarrollen och har erfarenhet inom konsultverksamhet, försäljning och projektledning.

Om du har arbetat med myndigheter, energibranschen, inom totalförsvar och har erfarenhet av IT- och informationssäkerhet är det klart meriterande.  

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för att utveckla och bygga verksamheten samt andra människor och deras drivkrafter. Oavsett om du är en van ledare eller om det här är ett första steg i en chefskarriär så har du en nyfikenhet kring utveckling av såväl andra som dig själv. Du är en god kommunikatör och tycker det är spännande med nya relationer. 

  
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!


Placeringsort: Främst Malmö, Göteborg, Västerås och Stockholm. För rätt person kan även andra orter vara aktuella.