Rådgivare inom Säkerhetsskydd

Drivs du av möjligheten att skapa ett säkrare samhälle? Vill du känna att ditt arbete gör skillnad? På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska utvecklas och stimuleras i ditt uppdrag och samtidigt uppleva balans i livet. Detta gör Combitech unikt. Att känna trygghet i din anställning får du på köpet. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

DIN ROLL SOM RÅDGIVARE INOM SÄKERHETSSKYDD

Det försämrade säkerhetsläget i Europa har medfört ett ökat intresse för säkerhetsskyddsfrågor, civilt försvar, informationssäkerhet och krisberedskap. Combitech är ett av Sveriges största konsultbolag inom dessa områden och efterfrågan på våra tjänster inom t.ex. säkerhetsskydd är stor i hela landet. Vi jobbar idag med utmanande uppdrag hos flera av Sveriges viktigaste aktörer och nu behöver vi bli fler!

Vi stödjer våra kunder i att analysera och uppfylla de krav som ställs på dem avseende säkerhetsskydd, i syfte att förebygga brott mot rikets säkerhet, såsom spioneri, sabotage och terrorism. I din roll som rådgivare med inriktning på säkerhetsskydd kommer du exempelvis att få arbeta med att utreda och analysera olika aktörers roller och ansvar, identifiera skyddsvärda tillgångar, hot och sårbarheter samt behov och användning av signalskydd. Du kommer också att få utbilda inom området, hålla workshops, skriva vägledningar och planer, samt stödja kunder i arbetet med säkerhetsskyddsanalyser, säkerhetsskyddsplaner och säkerhetsskyddsavtal. Då vi söker en senior rådgivare ser vi också att din roll innebär att bidra till att utveckla vårt koncept för, och våra tjänster inom, området säkerhetsskydd, så att vi alltid ligger i framkant på marknaden.

Säkerhetsskydd är ett brett område som bl.a. omfattar informationssäkerhet, fysisk säkerhet och personalsäkerhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ett eller flera av dessa områden och som konsult hos oss har du  möjlighet att arbeta med det mesta inom säkerhetsskydd och dess angränsade områden såsom signalskydd, civilt försvar, riskhantering, krisberedskap och kontinuitetsplanering. Med den bredden vi har på våra uppdrag och kunder, skapar vi oss en unik helhetsbild av säkerhetsläget i Sverige och tillsammans med våra andra rådgivare får du möjlighet att driva utvecklingen framåt.

Våra kunder finns inom både den offentliga och privata sektorn över hela landet. Det innebär att resor förekommer i tjänsten. Just nu söker vi främst ny medarbetare till kontoret i Stockholm men Combitech har kontor över hela landet och vi tar därför gärna emot ansökningar även från dig som bor på annan ort.VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi tror att du som söker troligtvis är senior i din yrkesroll och har såväl bred som djup kunskap och erfarenheter inom området säkerhetsskydd och/eller signalskydd. Du är självgående och drivande i din yrkesroll. Att förstå komplexa verksamheter och föreslå anpassade lösningar är en viktig kvalifikation hos alla våra konsulter. Du har en akademisk examen inom juridik, statsvetenskap eller motsvarande och god kunskap om, och praktisk erfarenhet av, säkerhetsskyddsarbete och det svenska krisberedskapssystemet.

Vi tror att du är engagerad, socialt kompetent och har en förmåga att skapa och utveckla relationer. Du har lätt att se helheten och är lösningsfokuserad. Du är noggrann, punktlig och levererar alltid med kvalitet inom överenskomna ramar. Att kunna skriva, strukturera och presentera information är mycket viktiga egenskaper. Således kan skriv- och presentationsprov komma att genomföras.


Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess därmed kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!