Projektledare/Systemingenjör till Combitech i Västerås

Vi på Combitech i Västerås befinner oss i en expansiv fas och söker därför dig som vill ta dig an nästa utmaning i en spännande roll som proejktledande systemingenjör. Hos oss får du branschens bästa kompetensutveckling, kompetenta kollegor och hållbara anställningsvillkor. Vill du vara med och utveckla teknik med mening?

Din roll som projektledare/systemingenjör

I denna roll ser du till arbetet med att specificera, utveckla och säkra framtidens innovativa system hos våra kunder fortlöper. Våra kunder finns främst inom fordon, industri och flyg-/försvar. Du blir spindeln i nätet och din gränsöverskridande kompetens kommer väl tillpass då du jobbar systemöverskidande.

Som konsult hos oss på Combitech arbetar du omväxlande på vårt kontor i Västerås eller på plats hos kund i Mälardalen. Våra projekt varierar från små och avgränsade till stora dynamiska sammanhang, där du jobbar i team såväl som på egen hand. Som konsult har du alltid kompetenta kollegor inom Combitech att vända dig till för att bolla tankar och idéer. Vi har under senaste åren satsat mycket på åtaganden vilket stabiliserar verksamheten. Tillsammans med en stor spridning av kunder inom olika branscher har det bidragit till ett ekonomiskt bra år för Combitech.

Vi erbjuder spännande uppdrag i Mälardalen tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska, och mer mjuka, kompetenser. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har minst 3-4 års erfarenhet av att jobba med exempelvis inbyggda system, machine vision, AI, sensor fusion eller 3D-modellering, vi tror även att du har erfarenhet av projektledning. En bred kompetens är att föredra framför en väldigt specificerad.

I grunden är du högskole-/civilingenjör inom Teknisk fysik, mekatronik eller liknande.

Som konsult hos oss är det viktigt att du är öppen och lyhörd och att du kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Du har en positiv attityd, är nyfiken och driven samt har en ambition att kontinuerligt utveckla dina kunskaper och att hitta vägar för att uppnå dina mål. Som konsult är det viktigt att du är anpassningsbar och lösningsorienterad.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Då många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester.

Kontaktperson: Tezcan Can, +46 102156436, tezcan.can@combitech.se

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb