Projektledare till Combitech Stockholm

Vi Combitech i Stockholm söker tekniska projektledare till uppdrag inom fordonsutveckling och försvarsindusti med kompetens inom exempelvis konstruktion, produktion och provning. Vi ser ett fortsatt behov hos våra kunder inom dessa områden och därför ser vi fram emot att förstärka vårt team med ytterligare kollegor inom teknisk projektledning.

DIN ROLL SOM PROJEKTLEDARE INOM MEKANIK

Som teknisk projektledare bär du ansvaret att driva igenom de projekt eller uppdrag du jobbar i och säkerställa att de uppställda krav på kvalitét, tid och kostnad uppnås. Uppdragen spänner över ett brett fält både med avseende på komplexitet och storlek. Typiska uppdrag kan vara industrialisering av produktkoncept, tekniska utvecklingsprojekt eller koordinerade testverksamheter.

Hos Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Du kommer att ingå i ett team med varierande erfarenhet inom mekanikutveckling och projektledning. På Combitech har vi regelbundna kursveckor med inriktning på personlig utveckling där du, utöver utbildning, får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och möjligheten att vara del av utvecklingsprocessen av unika och högteknologiska produkter.

För vissa uppdrag kan det finnas möjlighet att sitta på Combitechs kontor i Alvik.
 

VEM ÄR DU? 

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning samt en dokumenterad fordonsindustri- eller försvarsindustrierfarenhet. Du skall ha ett starkt intresse att leda och koordinera människor. Det är viktigt att du har en förmåga att självständigt kunna prioritera och driva frågor framåt i ditt dagliga arbete samt en god förmåga att kommunicera med olika personer inom teknikområdet.

 

Du är van vid att arbeta strukturerat och kommunikativt med din projektgrupp. Du trivs i en dynamisk miljö där du kan komma att hantera flera parallella projekt samtidigt som du är lyhörd och ödmjuk mot kundens behov. Att skapa goda relationer samt söka information och nya kontaktvägar i en organisation ser du som en naturlig del i rollen som projektledare.

För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av produktionsteknik och montering, konstruktion eller MBD.

Vi söker både juniora kandidater med något/några års erfarenhet samt mycket erfarna kandidater för de tyngre uppdragen. Önskvärt är att du har kunskap inom någon eller några etablerade projektstyrningsmodeller.

 
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


 

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!