Projektledare till Combitech i Linköping/Norrköping

Vi söker just nu en projektledare till uppdrag i Östergötland. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden genom digitalisering. På köpet erbjuder vi en av branschens bästa satsningar på kompetensutveckling och trygga anställningsvillkor. Vill du också vara med på vår resa?

Din roll som projektledare

Combitech är drivande inom utvecklingen av området teknikinformation och söker nu dig som är redo för större utmaningar och vill vidareutvecklas i en mycket spännande och högteknologisk miljö. Du kommer att arbeta som konsult i nära samarbete med våra kunders utvecklare och konstruktörer inom den senaste tekniken i olika branscher.  

Som projektledare hos oss på Combitech ges du möjlighet att skapa och driva projekt inom produktinformation åt flera stora företag i försvarsindustri och övrig industri. Du kommer att bidra till att vidareutveckla vår samlade kompetens inom teknikområdet, för att vi ska ligga i framkant och skapa mervärden för våra kunder. Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från vårt kontor i Linköping eller Norrköping. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och som gärna samarbetar med andra människor. Du kommer jobba i gränslandet mellan produktutveckling och slutanvändare. Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, har annan för området relevant utbildning eller enligt vår bedömning motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta i projekt där du är van att arbeta utifrån ILS-standarder och har goda kunskaper om ILS och dess applikation. Du har tidigare arbetat med uppgifter kopplat till underhåll, Asset management eller liknande logistikarbete där livscykel- och tillgänglighetsperspektivet är i fokus.

Du har projektledarerfarenhet med kunskap om teknikinformation alternativt är van att leda med ett sammanhållande ansvar för teknisk dokumentation, utbildning och analyser och har ambitionen att ta klivet till projektledare. För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens. Vi söker dig som vill ha kul på jobbet! Vi tror att du är nyfiken och kreativ med ett stort engagemang.

I rollen uppskattar vi framför allt att du är mån om att samarbeta på ett nyfiket, lyhört och ödmjukt sätt med respekt och god kommunikation. Vi tror att du är positivt och kreativ med ett stort engagemang. Du uppskattar att arbeta i både stora och små projekt. Du trivs i andras sällskap och vågar fråga när du behöver hjälp eller information. Samtidigt kan du arbeta mer självständigt med dina enskilda arbetsuppgifter när så krävs.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!