Projektledare till Combitech i Arboga

Vi söker just nu en driven och engagerad projektledare till ett av våra försvarsindustriprojekt inom Taktiska datalänkar. Projektet innebär teknikintensiv utveckling och en nära kontakt med kunden. Här får du möjlighet att kombinera dina kommunikationsförmågor med ditt teknikintresse.


 

DIN ROLL SOM PROJEKTLEDARE INOM FÖRSVARSINDUSTRIN

I din roll kommer du ansvara för ett team och vara delaktig i att planera, säkerställa genomförandet och tillsammans med kunden ta fram framtidsvisionen för projektet. Arbetsuppgifterna innebär att utifrån kundkrav organisera och leda projektteamet mot fastställda mål samt hantera uppföljning och rapportering.

Som projektledare hos oss kommer du ha har många kontaktytor, främst mot FMV, Försvarsmakten och Försvarsindustrin, men även internationella kontakter.

Arbetsområdet är komplext med system från många olika leverantörer, där höga säkerhets- och tillgänglighetskrav finns med integrationer mellan system och nätutrustning. Här kommer du leda och ansvara för att systemlösningen möter högt ställda krav från FMV och Försvarsmakten, då systemen ska fungera i fred, såväl som i kris och krig.

Hos oss får du möjlighet till kunskapsutbyten och kompetensutveckling! Du får tillsammans med ditt team och övriga kollegor lära dig nya saker, utbyta erfarenheter och utvecklas, på såväl det tekniska, projektledningsmässiga som det personliga planet.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett driv och gärna erfarenhet av att vara projektledare. Du har en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang för att lätt skapa goda relationer med både medarbetare och kunder. Samtidigt kan du självständigt lösa problem och arbeta strategiskt mot uppsatta mål och resultat. Vi ser att du har affärsmässigheten i fokus varje dag och värdesätter kreativitet. För att lyckas krävs även ett analytiskt sinne, förmåga att se helheten, ett gott omdöme samt god initiativförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom ingenjörsyrket. Meriterande är om du har en bakgrund inom försvar eller försvarsindustrin. Även erfarenheter inom Data/IT/Systemutveckling är meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten, och du behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

 

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!