Projektledare inom signalskydd

Combitech Cyber Security expanderar på flera orter och vi söker dig som vill arbeta med att bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som konsult inom Cyber Security

Vi söker dig som vill vara med och leda projekt och delprojekt i vår verksamhet inom kryptoteknik och signalskydd. Vi arbetar i produktlivscykelns alla delar med allt från behovsanalys, kravställning och design till utveckling, granskning och testning. Därför kan arbetsuppgifterna variera i olika uppdrag och innehåller ofta en kombination av ovan nämnda områden. 

Uppdragen kommer primärt ha myndigheter, verk och försvarsindustri inom totalförsvaret som slutkunder. Teknikområden kan vara allt från specialframtagna högsäkerhets-VPN till system för säker mobilkommunikation eller system för kortautentisering. Kunderna inom detta område är kompetenta och erfarna med både organisation och processer för att driva IT-säkerhetsutveckling och förväntar sig att vi ska kunna leva upp till samma höga standard.

I våra uppdrag stödjer vi kunden i deras arbete från ax till limpa. Som en av våra tekniska projektledare är du inte ensam utan fungerar mer som spindeln i nätet. Dina medarbetare i uppdragen är kollegor med såväl djup specialistkunskap som lång kunderfarenhet.

Hos oss blir du en del av ett stort gäng cyber security-experter från hela norden där det alltid finns någon att lära av och utbyta idéer med. Våra kunder finns i hela landet så resor förkommer i tjänsten, självklart med hänsyn till rådande restriktioner.

Vad kan du tillföra?

Vi vill att du har en teknisk akademisk utbildning eller motsvarande. Vi söker profiler med erfarenhet av informationssäkerhet, vi ser helst att du även har erfarenhet inom kryptoteknik eller signalskydd för att du ska förstå de utmaningar som området har. Meriterande om du har erfarenhet av något av följande: Säker systemdesign och systemintegration, Nätverksteknik med fokus på IT-säkerhet, Kravhantering och kravhanteringsverktyg, IT-säkerhetsarkitektur eller Produktutveckling.

I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser, samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en handlingskraftig person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Combitech!

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!