Projektledare för affärsutveckling inom verifiering och validering

Vi hjälper våra kunder att testa, verifiera och validera en mängd olika av system och vill nu konsolidera vår omfattande kompetens från en mängd olika uppdrag till ett tydligt erbjudande för att bättre kunna möta marknadens ökande behov. Vi vill därför förstärka vårt team med en projektledare som ska vara en viktig del av vår satsning att forma ett riktigt konkurrenskraftigt erbjudande inom VoV, verifiering och validering. 

Din roll som projektledare inom VoV 

Som projektledare ska du leda ett projekt som har som mål att analysera och inventera vårt kompetensläge och därefter forma och paketera ett företagsgemensamt erbjudande. Combitech består av olika divisioner med en mycket bred kundplattform, som sträcker sig inom flertalet branscher.

Att forma en företagsgemensam helhet kommer kräva uthållighet, kompromissvilja och inspirationskraft. Du som projektledare kommer behöva kunna möta behov av omplanering och förnyade inriktningar efter hand som nya perspektiv tillförs och förståelse i vår organisation ökar.  

Vi har en lång erfarenhet av VoV-verksamhet kopplat till Försvarsmakten och Försvarets materielverk och ser det som en tillgång att ha förståelse för en eller flera arenor/domäner inom försvarskontexten, primärt luft och mark. 

Vem är du? 

Vi tror att du har en högre utbildning som civilingenjör/ingenjör eller liknande med en flerårig arbetslivserfarenhet och erfarenhet av ledande roller i projekt, gärna inom tele- och datakommunikation eller Systems Engineering.  

Du är bekväm med att arbeta i team och har personliga färdigheter som stödjer att kunna planera, leda och följa upp ett projekt. Du har goda samarbetsegenskaper, är socialt kompetent och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi tror att du är en strukturerad, engagerad och lösningsorienterad person som har god initiativförmåga, arbetar självständigt och målfokuserat. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med Försvarets Materielverk, Försvarsmakten eller från andra delar av totalförsvar. Det är särskilt meriterande om du har kunskap om FMV:s processer generellt och i synnerhet de som rör FMV:s VoV-verksamhet. 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdag.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!