Projektkoordinator inom IT- säkerhet till Combitech i Växjö och Stockholm

Efter de senaste årens kraftiga tillväxt söker vi på Combitech nu en engagerad projektkoordinator som vill vara med och bidra till ett cybersäkert samhälle. Vill du stötta våra kunder att ta fram säkra nätverkssäkerhetsprodukter samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta med spännande det allra senaste inom teknik? Då kan du vara den som vi söker!

Din roll som Projektkoordinator inom IT-säkerhet

Som projektkoordinator hos Combitech Communication Security (Comsec) ingår du i och leder ett team som arbetar med att stötta kunden i olika projekt. Mer specifikt består arbetsuppgifterna av projektledning, kvalitetsgranskning och kravställning vid utveckling och förvaltning av IT-säkerhetsprodukter för säker kommunikation inom totalförsvaret. Som team samarbetar vi med andra discipliner inom Combitech för att skapa mervärde till kunden.

För din personliga utveckling och karriär i projektledning inom IT-säkerhet finns möjlighet till varierande arbetsuppgifter samt interna och externa utbildningsmöjligheter.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund från en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du är en ordnad och strukturerad person, som har god erfarenhet av agil- eller traditionell projektledning, som du förvärvat genom arbetslivserfarenhet. Meriterande om du har erfarenhet inom kravarbete, granskning, produktöverlämning eller totalförsvaret.

Tjänsten som projektkoordinator ställer höga krav på integritet, omdöme och uthållighet. Du måste därför vara bra på att planera och organisera ditt arbete samt ha viljan och förmågan att fördjupa dig och hålla dig uppdaterad inom ett eller flera specifika teknikområden. Du kommer att arbeta nära med kunden, och det är därför viktigt att du har en god förmåga att bygga professionella kundrelationer.

Du är engagerad i det du gör och har förmågan att själv se vad som behöver göras för att därefter realisera det, du förblir lugn och klarar av att prioritera rätt även när belastningen är hög. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och andra intressenter.

Att leverera med kvalitet är en självklarhet för dig vilket bland annat innebär att du har god förmåga att uttrycka dig i tal ock skrift, på såväl svenska som engelska.

Tjänsten innefattar arbete som omfattas av försvarssekretess, detta innebär krav på svenskt medborgarskap och att registerkontroll kommer att genomföras.

Låter det intressant? Hör av dig till oss, eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!