Nyexade och Juniora Digitaliserings- och Managementkonsulter

Digital & Management-divisionen på Combitech hjälper våra kunder sätta riktningen för deras digitalisering, knyta ihop deras behov med hela Combitechs teknikbredd, och etablera långsiktigt hållbara partnerskap med människan i centrum. Genom att jobba med digitalisering på management- & ledningsnivå har vi, tillsammans med våra kunder och partners, tagit en stark position inom bland annat industri, återvinning, samhällsbyggnad och digital sjöfart.

Din roll som Junior Digitaliserings- och Managementkonsult

I rollen som Junior Digitaliserings- och Managementkonsult kommer du lägga merparten av din tid i spännande kundprojekt där vi hjälper våra kunder forma sina digitaliserings- och innovationsstrategier. Dina uppgifter kan bland annat vara att driva analyser (nuläge, kund, beteende, konkurrent), facilitera workshops, dokumentera lösningar och ta fram rapporter. Mellan dina projekt kommer du också bidra vid utformning och försäljning av nya kundprojekt.

Vi är en ny division inom bolaget där det finns stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till vår utveckling mot allt nöjdare kunder och en arbetsplats att verkligen trivas på.

I rollen kommer du tillhöra Digital & Management som levererar kundprojekt i tidiga och strategiska faser till våra kunder. Vi arbetar i team, alltid med människan i centrum – det gäller våra kundlösningar, men också hur vi jobbar tillsammans och agerar mot varandra. Vi är ett team med höga ambitioner i en varm kultur och vi värnar om balansen i livet - hos oss ska du kunna prestera på och utanför jobbet. Hållbarhet, partnerskap, inkludering och visualisering är en integrerad del av vår verksamhet.

Inom Combitech Digital & Management erbjuder vi tjänster inom digitalisering, innovation, strategi- & managementconsulting, designstrategi, model baserad utveckling, affärsmodellsutveckling & ekosystems-facilitering.

Vi har idag en mix av personer, dels juniora konsulter, men även personer med lång erfarenhet av Combitechs teknikförmågor, strategi- och managementkonsulter, erkända experter inom olika teknikområden från branschen. Gemensamt är en stark drivkraft att kombinera teknik och affärer. Under 2020 har vi mer än dubblerat vår storlek, och när vi nu växer vill vi fortsätta kombinera olika bakgrunder och profiler.

Digital & Management Talent Program

Som nyexaminerad på Digital and Management-divisionen blir du en del av vårt talangprogram – Digital & Management Talent Program.

Programmets är utformat för att ge dig en flygande start på din karriär och på Combitech. Vi lär dig de grundläggande förmågorna som digitaliserings- och managementkonsult, samtidigt som vi ger dig en bredare förståelse kring digitalisering och Combitechs teknikförmågor. Du får lära dig hur man blir effektiv i sitt arbete och hur man bygger kundrelationer och säljer projekt.

Du får också besöka våra olika kontor och träffa ledande personer i bolaget samtidigt som du får möjlighet att bygga ditt egna nätverk med personer på andra delar av bolaget.

Vi jobbar aktivt med coaching och säkerställer att du får kontinuerlig feedback och därmed en brant inlärningskurva.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som ska ta examen eller arbetat upp till ett år inom relevant område (tex. traineeprogram, management consulting, en start-up, business development eller controlling). Du har en M.Sc. inom teknik, industriell ekonomi eller ekonomi alternativt en BA med goda betyg.

Vi söker dig som är ambitiös och brinner för affär och teknik i kombination. Du motiveras av spännande utmaningar och problemlösning, och har en stark analytisk förmåga, både kvantitativt och kvalitativt. Du är en lagspelare med stor samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att ta egna initiativ och ansvara för egna arbetsuppgifter.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan, inklusive personligt brev och betyg, på direkten! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!