Nyexade mjukvaruutvecklare till Combitech Talent Program i Karlskoga

På Combitech satsar vi på din kompetensutveckling! Är du nyutexaminerad och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär!

Din roll inom Combitech Talent Program

I rollen som konsult inom Combitech Talent Program varvar du spännande uppdrag och projekt inom högteknologisk produktutveckling för Försvarsindustri med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs helt unika, omtalade och erkända metodik. Vi erbjuder dig möjligheten att få en skräddarsydd kompetensutveckling baserat på just dina ambitioner och mål i en nära dialog med din närmaste chef.

I ditt uppdrag kommer du att ha variation i din vardag med olika uppgifter primärt inom mjukvaru-, och systemutveckling. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt. Du får möjlighet att lära dig mycket genom ”learning by doing” och genom att tillsammans med de andra i teamet lösa teamets tilldelade uppgifter.

Combitech ger dig tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, sparring, mentorskap och nätverk. Som nyutexaminerad får du en unik möjlighet till professionell utveckling samt mycket goda framtidsutsikter.

Läs gärna mer om Combitech Talent Program på: www.combitech.se/ctp

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör från datateknik, elektroteknik, teknisk fysik, systemvetenskap eller motsvarande med möjlighet till start så snart som möjligt. Du har en passion för teknik med huvudfokus inom mjukvaru-, och/eller systemutveckling och du har erfarenhet av att programmera i C++.

Vi söker dig med stort engagemang som är intresserad och nyfiken inför nya utmaningar. Du ställer frågor, har god samarbetsförmåga och är hjälpsam för att driva arbetsuppgifter framåt.
Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande uppdrag/projekt, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknik för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!