Nätverkstekniker till Combitech i Västerås

Vi söker nu dig som vill arbeta med IT-relaterade lösningar ut ett nätverksperspektiv i spännande konsultuppdrag. Hos Combitech fokuserar vi på din utveckling, samtidigt som vi har kul på jobbet!

Din roll som Nätverkstekniker

Som nätverkstekniker har du kontinuerlig kontakt med intressenter för att få insikt i kravbilden och verksamheten. Du föreslår lösningar som täcker befintliga behov och skapar nya affärsförmågor. Du säkerställer att nätverkskomponenterna är konfigurerade enligt nätverksarkitekturen och med högsta möjliga tillgänglighet, tillförlitlighet och säkerhet. Jobbet kan omfatta strategiska teknikval, framställning av roadmaps, stöd till utvecklarna och kontakt med leverantörer. 

Mer specifikt innebär det att du kommer att ta vara med i utvecklingen av olika IT-relaterade lösningar och för att system och integrationer skall vara möjliga utifrån ett nätverksperspektiv. Rollen bjuder på utvecklande och variationsrika arbetsdagar där du har mycket kontakt med såväl kollegor som kunder och externa aktörer.   

Vem är du? 

Du som söker tjänsten ska ha några års arbetslivserfarenhet av att jobba som nätverkstekniker. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning i grunden med det är inget krav. Du har erfarenhet om produkter från CISCO, Juniper, Dell, Palo Alto eller liknande.

Vi söker framför allt dig med strategier för hur du ska lösa eventuella problem som uppstår på vägen till målet. Du är professionell i din yrkesroll och har hög kompetens inom området.

Rollen som tekniker kräver att du tycker om att interagera med andra människor och att sätta dig in i hur tekniken samverkar med verksamhetens behov. Det vill säga att du har förmågan att byta abstraktionsnivå mellan teknik och organisation; du bör ha ett holistiskt och tvärfunktionellt angreppssätt i ditt arbete.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

KOM & GÖR SKILLNAD  

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!