Nätverkstekniker inom kommunikationslösningar till Combitech i Arboga

Combitech i Arboga söker ett flertal nya kollegor. Stämmer orden utveckling, omväxling, team, teknikens framkant och stort eget ansvar in på dig, då har du kommit helt rätt. Att arbeta som nätverkstekniker med oss på Combitech, som är ett av Nordens ledande teknikbolag är omväxlande, fritt och utvecklande.

 

DIN ROLL SOM NÄTVERKSTEKNIKER

Som nätverkstekniker hos oss kommer du arbeta med kommunikationssystem och nätverk mot olika kunder. Du kommer vara delaktig i hela livscykeln- från framtagning till drift och avveckling av system och delsystem, vilket innebär arbetsuppgifter som felsökning, driftsättning och uppgradering av system för våra kunder.

I rollen ingår arbete med support hos kund, integration mellan olika system, konfigurering samt reparation och underhåll av system. Det kan även bli aktuellt att analysera och tolka kravspecifikationer samt ta fram rapporter och genomföra utbildningar. Som nätverkstekniker kommer du arbeta i ett team med specialister och projektledare där du behöver kommunicera och samarbeta för att ni tillsammans ska leverera.


 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är driven, har erfarenhet av kommunikation och som vill utvecklas och utmanas. Du är utbildad inom nätverksteknik eller datavetenskap eller har motsvarande erfarenhet. Vi söker dig som har ett brett tekniskt kunnande med erfarenhet inom nätverk och kommunikation, så som radiosystem, telekommunikation, Cisco routrar, switchar, IP-telefoni, IT-säkerhet eller optofiberteknik.

För att trivas hos oss bör du vara självgående, ha lätt för att samarbeta med andra och vara flexibel. Du kan självständigt och kreativt identifiera, formulera och hantera frågeställningar samt analysera och utvärdera olika tekniska lösningar inom nätverksområdet. Du är duktig på att kommunicera flytande på Svenska och Engelska, i både tal och skrift.
 

Då tjänsten innebär arbete som kan omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


 

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.
 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!