Nätverksarkitekt till Combitech i Västerås och Eskilstuna

Är du en lösningsfokuserad person med intresse för säkra nätverkslösningar som vill vara med och bidra till Combitechs framgångar? I rollen som nätverksarkitekt hos oss får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt utvecklande och givande jobb.

Din roll som Nätverksarkitekt 

Som nätverksarkitekt har du kontinuerlig kontakt med olika intressenter för att få insikt i kravbilden och verksamheten. Du föreslår lösningar som täcker befintliga behov och skapar nya affärsförmågor. Du säkerställer att lösningar följer fastlagda riktlinjer och principer, samt upprättar dokumentation som berör nätverksarkitekturen. Du tar, i designbeslut, hänsyn till företagets övergripande infrastrukturella och arkitekturella utveckling. Jobbet kan omfatta strategiska teknikval, framställning av roadmaps, stöd till utvecklarna och kontakt med leverantörer. 

Mer specifikt innebär det att du kommer att ta fram infrastrukturlösningar på olika IT-relaterade problem och ta fram grundläggande struktur för att system och integrationer skall vara möjliga utifrån ett nätverksperspektiv. Rollen bjuder på utvecklande och variationsrika arbetsdagar där du har mycket kontakt med såväl kollegor som kunder och externa aktörer.   

Vad kan du tillföra?  

Du som söker tjänsten ska ha erfarenhet av att jobba som nätverksarkitekt i minst 2 år. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning i grunden med det är inget krav. Du har erfarenhet om produkter från CISCO, Juniper, Dell, Palo Alto eller liknande.

Vi söker framförallt dig med strategier för hur du ska lösa eventuella problem som uppstår på vägen till målet. Du är professionell i din yrkesroll och har hög kompetens inom området.

Rollen som arkitekt kräver att du tycker om att interagera med andra människor, samtidigt är du bekväm med att peka ut riktningen med hela handen; förmågan att leda andra är viktig. En annan viktig egenskap är att du bör ha förmågan att byta abstraktionsnivå mellan teknik och organisation; du bör ha ett holistiskt och tvärfunktionellt angreppssätt i ditt arbete.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

KOM & GÖR SKILLNAD  

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!