Nätverks-och systemkonfiguratör till Combitech i Växjö

På Combitech utvecklar vi både teknik och människor för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld. Just nu söker vi medarbetare med inriktning mot nätverks- och systemkonfiguration till vårt team som arbetar med försörjning av konfigurationsdata till tekniska plattformar inom Armén. Vi erbjuder utmaningar i utvecklingens framkant, samt trygga anställningsvillkor och en trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som nätverks-och systemkonfiguratör

Till Combitech i Växjö söker vi personal inom vårt uppdrag CSS LSS Mark, centrals systemstöd ledningsstödsystem mark. De aktuella tjänsterna innebär att du anpassar, testar och felsöker konfigurationsdata avsett för tekniska system inom Armén. Konfigurationsdata omfattar bl.a. data till kommunikationsnoder för IP- och radionät avsedda för såväl datatrafik som för tal, samt data till tekniska system som ansluter till dessa nät. Det innebär att du behöver ha förmåga att arbeta både systemövergripande och på teknisk detaljnivå, med höga krav på noggrannhet och säkerhet.

En viktig del av arbetet är ett bra samarbete med såväl leverantörer som mottagare av konfigurationsdata. Det innebär att ha en dialog kring krav, format och innehåll, samt verifiering och validering för att säkerställa att resultatet motsvarar behoven. Du kommer att vara stöd vid installation och funktionskontroll av förbandens tekniska plattformar, samt kravställare av de verktyg som används för att paketera och versionshantera konfigurationsdata.

På Combitech kommer du att ingå i ett sammansvetsat team som består av totalt ca 30 personer. Teamet präglas av ett flexibelt arbetssätt, nära samarbete, samt möjlighet att påverka både arbetets innehåll och genomförande. Här ges möjlighet till flexibla arbetstider, kontinuerlig kompetensutveckling och utrymme för eget ansvar.

Tjänsteresor förekommer ca 2-4 dagar per månad.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av system- och nätverkskonfiguration, såväl teoretiskt som praktiskt. Du behöver ha kunskap om IP- och talkommunikation, administration och drift av Windowsmiljöer, inklusive certifikathantering, samt kunna skriva skript och utföra viss annan programmering. Det är också viktigt att du förstår datastrukturer, har ett logiskt tankesätt och en förmåga att se mönster, samt drivs av att identifiera och lösa problem.

För att trivas i rollen är det viktigt att du kan ta ansvar för att driva arbetet framåt och ta egna initiativ, samtidigt som du har en vilja att vara en lagspelare med ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt. Du som söker har en god förmåga att skapa relationer med kollegor och samarbetspartners, samt är lyhörd och har lätt för att skapa en förståelse för kundens behov. Du uppfattas som ordningsam med god struktur och framförhållning. Slutligen har du ett starkt intresse av att vidareutveckla dina förmågor och en vilja att lära.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!